Ψαριανός: Να ξεκαθαρίσει ο Σταύρος Θεοδωράκης εάν υπάρχουν συμφωνίες κάποιων με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ψαριανός: Να ξεκαθαρίσει ο Σταύρος Θεοδωράκης εάν υπάρχουν συμφωνίες κάποιων με τον ΣΥΡΙΖΑ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Μέχρι τις εκλογές τη μάχη θα την δίνω από το Ποτάμι, δεν έχω αποχωρήσει και δεν θα αποχωρήσω, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε στο Ποτάμι και ο Σταύρος και οι υπόλοιποι, αν υπάρχουν συμφωνίες κάποιων με τον ΣΥΡΙΖΑ και αν διατηρούμε την πίστη μας σε αυτό που ξεκινήσαμε να κάνουμε, έναν ανεξάρτητο μεσαίο μεταρρυθμιστικό χώρο», τόνισε ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός, μια ημέρα μετά την ανάρτησή του στο Twitter που προκάλεσε δυσφορία στο Ποτάμι.

Αναφερόμενος στη στάση που θα πρέπει να κρατήσει το Ποτάμι μετεκλογικά ο κ. Ψαριανός είπε: «Θα ήθελα να διακηρύξουμε ότι θα στηρίξουμε την επόμενη κυβέρνηση του Μητσοτάκη; Πρώτο κόμμα αυτός θα είναι, απ' ό,τι λέγεται. Αν δεν είναι ο Μητσοτάκης και είναι ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή κάποιος άλλος ή αν ξαναείναι ο ΣΥΡΙΖΑ να πούμε ότι θα στηρίξουμε κυβέρνηση του πρώτου κόμματος γιατί άλλη κυβέρνηση δεν μπορεί να γίνει με το εκλογικό σύστημα. Κυβέρνηση χωρίς το πρώτο κόμμα δεν γίνεται. Να πούμε από τώρα ότι θα στηρίξουμε κυβέρνηση του πρώτου κόμματος αρκεί να αποδεχτεί να ενσωματώσει πέντε από τις είκοσι προτάσεις μας».

Σε ερώτηση για το εάν υπάρχουν ήδη κάποιες συμφωνίες βουλευτών του Ποταμιού με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως «υπάρχουν δυο βουλευτές του Ποταμιού που έχουν συμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορώ να πω ονόματα, δεν θέλω να "δώσω" κανέναν, αλλά είναι γεγονός».

Όπως είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός, «έξι είμαστε στο Ποτάμι και δυο Ευρωβουλευτές, οκτώ. Ο Δανέλλης το έχει πει ξεκάθαρα, αν φύγουν οι ΑΝΕΛ, πρέπει να βάλουμε πλάτη. Εγώ με αυτό διαφωνώ κάθετα».  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή