Μπογέ: Με εξιτάρει το Τσάμπιονς Λιγκ

Μπογέ: Με εξιτάρει το Τσάμπιονς Λιγκ

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγο μετά τις 17.00 πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, άμεσα μετέβη στο Ιατρικό Κέντρο για τις απαιτούμενες εξετάσεις και έπειτα κατηφόρισε για τα γραφεία της ΠΑΕ, όπου έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ο Λούκας Μπογέ από χθες ανήκει στο δυναμικό της Ενωσης και σήμερα αναμένεται να έχει μια εξίσου γεμάτη ημέρα, αφού θα τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε έναν σύλλογο που είναι πρωταθλητής στη χώρα αυτή και για τον οποίον έχω ήδη πάρει τις καλύτερες πληροφορίες. Εχω συμμετάσχει σε μεγάλες διεθνείς επιτυχίες της Ρίβερ Πλέιτ, είτε ως βασικός είτε ως μέλος του ρόστερ, όμως η προοπτική να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι που με εξιτάρει. Είναι η καλύτερη βιτρίνα για κάθε ποδοσφαιριστή», τόνισε ο 22χρονος Αργεντίνος ποδοσφαιριστής, που επέλεξε το νούμερο 31 στη φανέλα.

Το… δρομολόγιο του Μπογέ, ο οποίος θα αγωνιστεί στην Ενωση ως δανεικός από την Τορίνο με οψιόν αγοράς (6 εκατ. ευρώ), αναμένεται να ακολουθήσει σήμερα ο Εκι Πόνσε της Ρόμα. Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να σπάσει ο πάγος που πήγε να δημιουργηθεί προ ημερών με τη φημολογούμενη αρνητική διάθεση του πατέρα του παίκτη προς την ΑΕΚ, ο Ντάνιελ Πόνσε διαβεβαίωσε τους ιθύνοντες της Ρόμα πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει δηλώνοντας: «Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την ΑΕΚ και ποτέ δεν έφερα αντίρρηση στο να μετακομίσει ο γιος μου στην Αθήνα και στην πρωταθλήτρια Ελλάδας. Απεναντίας εκτιμώ ότι πρόκειται για πολύ καλή επιλογή για το μέλλον του, κάτι που από την πρώτη στιγμή μου είπε και ο ίδιος ο γιος μου».

Εφόσον ολοκληρωθεί και αυτή η μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ, θα απομένει μόνο του Αλεφ για να γεμίσει το ρόστερ της Ενωσης ενόψει των πρώτων αγώνων στην Ευρώπη στις 7 Αυγούστου. Οποια επιπλέον μεταγραφική κίνηση, θα προγραμματισθεί μετά τους πρώτους προκριματικούς αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιστροφή Αλμπάνη

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Χρήστος Αλμπάνης. Αντίθετα, οι Ερίκ Μοράν και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησαν και χθες ατομικά προγράμματα, ενώ ο Ροντρίγκο Γκάλο συνέχισε τη θεραπεία στον δεξιό αχίλλειο τένοντα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή