Αιχμηρό εξώφυλλο του ΤΙΜΕ –Τραμπ-Πούτιν γίνονται ένα (φωτογραφία)

Αιχμηρό εξώφυλλο του ΤΙΜΕ –Τραμπ-Πούτιν γίνονται ένα (φωτογραφία)

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα άκρως ιδιαίτερο εξώφυλλο το περιοδικό ΤΙΜΕ σχολιάζει την πρόσφατη συνάντηση του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ με το Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ειδικότερα, το εξώφυλλο παρουσιάζει μια συνδυαστική εικόνα του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, στην οποία γίνονται… ένα!

Ας σημειωθεί, πως η στάση του προέδρου των ΗΠΑ κατά τη σύνοδο κορυφής προκάλεσε έντονες επικρίσεις τόσο από τους Δημοκρατικούς όσο και από τους Ρεπουμπλικάνους, ιδιαίτερα για όσα ανέφερε στο ζήτημα της ενδεχόμενης ρωσικής παρέμβασης στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Αιχμηρό εξώφυλλο του ΤΙΜΕ –Τραμπ-Πούτιν γίνονται ένα (φωτογραφία)-1

«Ενάμισι χρόνο στην προεδρία, η αμηχανία του Τραμπ για τον Πούτιν δεν έχει εξηγηθεί», σημειώνει στην ιστοσελίδα του περιοδικού ο Μπράιαν Μπένετ, εξηγώντας το λόγο για τον οποίο επελέγη το πρωτοσέλιδο.

Τέλος, την εικόνα φιλοτέχνησε η καλλιτέχνης Νάνσι Μπέρσον, η οποία όπως τόνισε, ελπίζει να αντανακλά τις ομοιότητες των δύο ηγετών. «Αυτό που προσπαθώ πάντα με τη δουλειά μου είναι να αφήνω τους ανθρώπους να βλέπουν διαφορετικά», τόνισε, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι ο συνδυασμός των προσώπων είναι ένας διαφορετικός τρόπος για να δουν οι άνθρωποι πράγματα που δεν μπορούσαν μέχρι τη στιγμή αυτή.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή