ΑΕΚ: Το ντεμαράζ συνεχίζεται

ΑΕΚ: Το ντεμαράζ συνεχίζεται

3' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το δρομολόγιο Αεροδρόμιο – Ιατρικό Κέντρο – Γραφεία ΑΕΚ ακολούθησε χθες ο Εκι Πόνσε. Ο 21χρονος επιθετικός, η μεταγραφή του οποίου εξελίχθηκε σε ένα μικρό σίριαλ, έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την Ενωση και από σήμερα μπαίνει κι αυτός στη φαρέτρα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Οπως και ο Μπογέ, έτσι κι ο Πόνσε αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού (από τη Ρόμα) και η οψιόν αγοράς του είναι περίπου 6 εκατ. ευρώ. Επίσης, επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 22.

«Το μήνυμα που στέλνω στους φιλάθλους της ΑΕΚ είναι ότι πλέον δεν έχουν τον παραμικρό λόγο να ανησυχούν για την καθυστέρηση που υπήρξε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής μου. Βρίσκομαι εδώ, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, ήθελα να έρθω εδώ και έχω ήδη εντυπωσιαστεί με την ποιότητα των ανθρώπων που συνάντησα αλλά και με την οργάνωση και το επίπεδο του κλαμπ απ’ όσα έχω προλάβει να δω», τόνισε αρχικά ο Αργεντινός επιθετικός αναφερόμενος στην περιπετειώδη μεταγραφή του και κατέληξε για τους στόχους της ομάδας: «Ηρθα σε μια μεγάλη ομάδα, που είναι πρωταθλήτρια στη χώρα της και αυτό αυξάνει τις απαιτήσεις όλων μας. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο και να πετύχουμε ακόμα περισσότερα πράγματα τη νέα σεζόν. Δεν βλέπω την ώρα να ενταχθώ στην ομάδα, να ξεκινήσω προπονήσεις και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Περιμένουμε όλοι με αγωνία την κλήρωση της ερχόμενης Δευτέρας, για να μάθουμε τον αντίπαλό μας και να προσπαθήσουμε για τον μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν χρειάστηκε καν να μιλήσω με άλλους συμπατριώτες μου που έχουν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, έχω μαζέψει μόνος μου τις πληροφορίες που θα ήθελα και –πιστέψτε με– γνωρίζω πολύ καλά σε πόσο μεγάλο σύλλογο έχω έρθει για να συνεχίσω την καριέρα μου».

Το κομμάτι που απομένει μέχρι να συμπληρωθεί το ρόστερ ενόψει των πρώτων ευρωπαϊκών αγώνων στις 7 Αυγούστου είναι αυτό του κεντρικού μέσου που παίρνει σειρά. Ο εκλεκτός του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι ο Βραζιλιάνος Αλεφ, ο οποίος σήμερα θα αφιχθεί στην Ελλάδα για να υπογράψει κι αυτός το συμβόλαιό του. Ο Αλεφ είναι 23 ετών, ανήκει στην Μπράγκα και πέρυσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λεμεσού. Προορίζεται για παρτενέρ του Αντρέ Σιμόες και θεωρείται παίκτης που διαθέτει παρόμοια χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του με αυτά του Γιάκομπ Γιόχανσον.

«Χαρτί υγείας η συμφωνία»

Η ΑΕΚ κλείνει τα μεταγραφικά της θέματα, αλλά δεν μπορεί να κλείσει την ανοικτή πληγή του Ούγκο Κάιπερς. Πότε ο παίκτης και πότε ο ατζέντης του μιλούν με τα χειρότερα λόγια για την Ενωση, απειλώντας μέχρι και με προσφυγή στη FIFA. Χθες, μετά τις δηλώσεις του προπονητή του Εργοτέλη Νίκκι Παπαβασιλείου πως δεν υπολογίζει στον Βέλγο επιθετικό και πως η ομάδα του σέβεται τη συμφωνία με τους «κιτρινόμαυρους», ήρθε η σειρά του μάνατζερ του Κάιπερς, Ζακ Λίχτενσταϊν, να «οπλίσει» απαντώντας μέσω του gazzetta.gr: «Ο Ούγκο λέει πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν την συγκεκριμένη συμφωνία ως χαρτί υγείας. Θεωρούμε ξεκάθαρα πως το ότι συνεχίζουν να αναφέρονται σε συμφωνία με την ΑΕΚ, πρόκειται για ψυχολογική πίεση από τον Εργοτέλη στον Ούγκο, επειδή τόνισε πως δεν πρόκειται να παίξει ποτέ στην ΑΕΚ. Αυτές οι πρακτικές δεν είναι αποδεκτές και θα κάνουμε αναφορά στο αρμόδιο όργανο της FIFA».

• Στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων επέστρεψε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος ξεπέρασε το μικροπρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ενώ αντίθετα ο Βίκτωρας Κλωναρίδης αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο. Ο Ροντρίγκο Γκάλο συνέχισε τη θεραπεία του και ο Ερικ Μοράν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα πραγματοποίησε ο Λούκας Μπογέ.

• Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη και χωρίς την παρουσία οπαδών της ΑΕΚ θα διεξαχθεί αύριο το φιλικό στο Περιστέρι (20.00) με τον Ατρόμητο.

• Περίπου τις 10.000 κοντεύουν οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας. Μόνο χθες διατέθηκαν 350 κάρτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή