Χωρίς Μπίσεσβαρ κόντρα στη Βασιλεία ο ΠΑΟΚ

Χωρίς Μπίσεσβαρ κόντρα στη Βασιλεία ο ΠΑΟΚ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε αναπροσαρμογή των πλάνων του, ενόψει του αγώνα της Τρίτης με τη Βασιλεία για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, προχωρεί ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός είχε αποχωρήσει με πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο κατά τη διάρκεια του φιλικού με την Ντε Γκράαφσαπ, ακολούθησε τις επόμενες ημέρες ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, χωρίς όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα, αφού το πρήξιμο δεν υποχώρησε. Χθες, ο ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία και μπορεί τα αποτελέσματά της να ήταν «καθαρά», ωστόσο δεν θα προλάβει το ματς της Τούμπας και θα γίνει αγώνας δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος για τον επαναληπτικό της 1ης Αυγούστου στην Ελβετία. Το ευτύχημα για τον Ολλανδό παίκτη είναι πως δεν έχουν πειραχθεί ο μηνίσκος και ο χόνδρος, αφού σε μια τέτοια περίπτωση η απουσία του θα ήταν πολύμηνη.

«Ο ποδοσφαιριστής λόγω της γενικότερης επιβάρυνσης της προετοιμασίας κι εξαιτίας χτυπήματος που δέχτηκε στο φιλικό με την Ντε Γκράαφσαπ εμφάνισε ύδραρθρο και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να υποχωρήσει η φλεγμονή γόνατος», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αντίθετα, ο Ομάρ Ελ Καντουρί θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της Τούμπας, αφού το πρόβλημά του έχει υποχωρήσει όπως έδειξε η δική του μαγνητική. Ο Μαροκινός μέσος θα ανεβάσει ρυθμούς επανένταξης τις επόμενες μέρες.

Ενα ακόμη καλό νέο για τον Λουτσέσκου ήρθε από τον Φερνάντο Βαρέλα που είχε αποχωρήσει κι αυτός τραυματίας από το ίδιο φιλικό παιχνίδι, αλλά χθες προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή