Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ταξίδι στο φεγγάρι θα περιλαμβάνει, όπως φαίνεται, η πρεμιέρα του επερχόμενου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Βενετίας (29/8-8/9). Χθες έγινε γνωστό πως η ταινία της έναρξης θα είναι το «First Man» του Ντέιμιεν Σαζέλ («La La Land»)· εκεί ο Ράιαν Γκόσλινγκ (φωτ.) θα μπει στα παπούτσια του Νιλ Αρμστρονγκ, δηλαδή του πρώτου ανθρώπου που πάτησε το πόδι του στη Σελήνη το 1969. Στην ταινία, η οποία επικεντρώνεται στο διάστημα της προετοιμασίας του αστροναύτη για το επικό του ταξίδι, πρωταγωνιστούν ακόμα οι Κλερ Φόι («The Crown»), Κάιλ Τσάντλερ, Τζέισον Κλαρκ κ.ά.

(…) Αίσθηση προκαλούν με το νέο βιντεοκλίπ τους οι πολύ δημοφιλείς και στη χώρα μας James, οι οποίοι προαναγγέλλουν έτσι το επερχόμενο άλμπουμ τους. Στο «Hank», ένα φανερά πολιτικοποιημένο κομμάτι, ο Τιμ Μπουθ και η παρέα του ασχολούνται μεταξύ άλλων με το κίνημα Black Lives Matter και με τα πρόσφατα πολύνεκρα περιστατικά με όπλα στα αμερικανικά σχολεία, για να κορυφώσουν την κριτική τους μιλώντας για «λευκούς φασίστες στον Λευκό Οίκο».

(…) Μετά τις δύο εξαιρετικά επιτυχημένες και πολυπληθείς συναυλίες τους στην Αθήνα, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Σωκράτης Μάλαμας αποφάσισαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους με το κοινό της πρωτεύουσας για τον Σεπτέμβριο. Οπως ανακοινώθηκε χθες, θα υπάρξουν ακόμα δύο ζωντανές εμφανίσεις, αυτή τη φορά στην Τεχνόπολη, στις 11 – 12/9. Η προπώληση των εισιτηρίων για τις δύο βραδιές ξεκινάει στις 23 Ιουλίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή