Στο Δρομοκαΐτειο η γυναίκα που κατηγορείται για τραυματισμό βρεφών

Στο Δρομοκαΐτειο η γυναίκα που κατηγορείται για τραυματισμό βρεφών

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Δρομοκαΐτειο οδηγήθηκε η 55χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι «χαράκωνε» με τα νύχια της ή με αιχμηρό αντικείμενο βρέφη στον Αγιο Δημήτριο, μετά τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που ζήτησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Στο πλαίσιο αυτό, κρίθηκε Η κατηγορούμενη κρίθηκε ότι χρήζει νοσηλείας και ως εκ τούτου οι γιατροί έχουν ζητήσει να παραμείνει νοσηλευόμενη στο ίδρυμα για 48 ώρες προκειμένου να την παρακολουθήσουν και να σχηματίσουν πλήρη εικόνα για την κατάσταση της. 

Σε αυτό το πλαίσιο, η δίκη της 55χρονης αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για τις 25 Ιουλίου.

Στο δικαστήριο δήλωσαν παράσταση Πολιτικής Αγωγής τρεις μητέρες μικρών παιδιών που δέχθηκαν επίθεση, ενώ έγινε δεκτό αίτημα που υπέβαλαν ώστε να διενεργηθούν στην 55χρονη συμπληρωματικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν πάσχει από κάποιο μεταδοτικό νόσημα.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της ασκήθηκε χθες ποινική δίωξη για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής για τον τραυματισμό βρεφών, ενώ η ίδια αρνείται ότι έχει σχέση με το συμβάν.

«Σας παρακαλώ δεν έχω κάνει τιποτα. Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Καθισα να φαω και είδα ξαφνικα κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομειο. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν εχω πειράξει», ισχυρίστηκε πριν την αναβολή της δίκης της.

Η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο και είχε πάρει προθεσμία για σήμερα Παρασκευή. 
 
Η 55χρονη συνελήφθη σε εμπορικό κέντρο, την Τετάρτη 18 Ιουλίου, μετά από καταγγελία μητέρας βρέφους, ενώ στη δικογραφία φέρεται να περιλαμβάνονται τρεις επιθέσεις σε παιδιά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή