ΚΟΣΜΟΣ

Η πριγκίπισσα Ευγενία αντιγράφει τον Χάρι

ΑΠΕ

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Τζακ Μπρούκσμπανκ στην επίσημη φωτογραφία του αρραβώνα τους.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Η πριγκίπισσα Ευγενία αντιγράφει τον εξάδελφό της Χάρι και καλεί 1.200 πολίτες από όλη τη Βρετανία στον γάμο της στον πύργο του Ουίνδσορ στις 12 Οκτωβρίου, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η 28χρονη Ευγενία, η νεότερη κόρη του τρίτου παιδιού της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπα Ανδρέα, και της πρώην συζύγου του Σάρα Φέργκιουσον, δούκισσας της Υόρκης, θα παντρευτεί τον 32χρονο Τζακ Μπρούκσμπανκ στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ. Ο γάμος της θα τελεστεί στον ίδιο χώρο όπου παντρεύτηκε ο Χάρι, ο νεότερος γιος του πρίγκιπα-διαδόχου Καρόλου, την Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ τον Μάιο, και η Ευγενία αντιγράφει κάποια στοιχεία του γάμου του εξαδέλφου της για την ημέρα αυτή.

Οπως ο Χάρι, και η Ευγενία θα καλέσει 1.200 πολίτες από όλη τη Βρετανία για να μετάσχουν στους εορτασμούς στους κήπους της κατοικίας της βασιλικής οικογένειας και να παρακολουθήσουν τους νεονύμφους να φεύγουν από το παρεκκλήσι μετά την τελετή. Τα Ανάκτορα ανακοίνωσαν ότι οι πολίτες που θέλουν να παρακολουθήσουν τον γάμο μέσα από τον πύργο μπορούν να υποβάλουν αίτηση με όλα τα στοιχεία τους έως τις 8 Αυγούστου. Η επιλογή θα γίνει έπειτα από κλήρωση.

Εκπρόσωποι φιλανθρωπικών οργανώσεων τις οποίες στηρίζει το ζευγάρι, μέλη της κοινότητας του Ουίνδσορ και παιδιά από τα σχολεία στα οποία φοίτησε η Ευγενία επίσης θα προσκληθούν.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι θα κάνει μια μικρή βόλτα με άμαξα στο Ουίνδσορ επαναλαμβάνοντας κατά κάποιο τρόπο τη διαδρομή που διέσχισαν με άμαξα ο Χάρι και η Μέγκαν μετά τον γάμο τους, που παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Η Ευγενία, ένατη στη σειρά διαδοχής του θρόνου, εργάζεται στον χώρο της τέχνης, και ο μνηστήρας της, πρώην διευθυντής του δημοφιλούς λονδρέζικου κλαμπ Mahiki, εργάζεται στη βιομηχανία ποτών και στον κλάδο της φιλοξενίας.

Στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου παντρεύτηκαν ο θείος της Ευγενίας και τέταρτο παιδί της βασίλισσας Εδουάρδος, κόμης του Ουέσεξ, ο ξάδελφός της Πίτερ Φίλιπς, γιος της πριγκίπισσας Αννας, και ευλογήθηκε ο γάμος του θείου της Καρόλου, πρίγκιπα της Ουαλίας και της Καμίλα, δούκισσας της Κορνουάλης.
 

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ