Τρεις συλλήψεις για κλοπές από οικίες στην Μύκονο

Τρεις συλλήψεις για κλοπές από οικίες στην Μύκονο

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρείς αλλοδαποί, ηλικίας 26, 28 και 30 ετών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ) το βράδυ της Τετάρτης στον Πειραιά για κλοπές από οικίες στην Μύκονο. Σε βάρος των δύο εκ των συλληφθέντων, εκκρεμούσε το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα που διενήργησε το Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου, οι δράστες είχαν μεταβεί στο νησί της Μυκόνου τουλάχιστον από τις αρχές του τρέχοντος μήνα, με σκοπό την διάπραξη κλοπών από οικίες, από τις οποίες αφαιρούσαν προσωπικά αντικείμενα, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τιμαλφή και κοσμήματα των ενοίκων τους.

Τρεις συλλήψεις για κλοπές από οικίες στην Μύκονο-1

Τα κλοπιμαία που κατασχέθηκαν από τις αρχές 

Στο όχημα που επέβαιναν τη στιγμή της σύλληψης καθώς και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Πλήθος κοσμημάτων, πλήθος φορητών υπολογιστών και τάμπλετ, είδη ρουχισμού, υποδημάτων και γυαλιά ηλίου και το χρηματικό ποσό των 7.190 ευρώ. 

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν τρείςπεριπτώσεις κλοπών από οικίες στη Μύκονο, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή