Ενωση Διπλωματικών Υπαλλήλων για επίθεση Ρουβίκωνα: Το ηθικό των εργαζομένων δεν θα καμφθεί από παρόμοιες ενέργειες

Ενωση Διπλωματικών Υπαλλήλων για επίθεση Ρουβίκωνα: Το ηθικό των εργαζομένων δεν θα καμφθεί από παρόμοιες ενέργειες

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ανακοίνωση της καταδίκασε τη χθεσινή επίθεση του Ρουβίκωνα εναντίον του υπουργείου Εξωτερικών η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων, κάνοντας λόγο για μία πράξη που «προσβάλλει τους εργαζομένους του υπουργείου» και τονίζοντας ότι «το ηθικό τους δεν πρόκειται να καμφθεί από παρόμοιες ενέργειες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ενωση Διπλωματικών Υπαλλήλων καταδικάζει την χθεσινή επίθεση εναντίον κτιρίου του Υπουργείου Εξωτερικών. Πρόκειται για μία πράξη η οποία, σε συνδυασμό με την αιτιολόγησή της από τους υπαίτιους του βανδαλισμού, προσβάλλει τους εργαζόμενους του Υπουργείου οι οποίοι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σε δύσκολες συνθήκες και συχνά με περιορισμένα μέσα, εργάζονται όχι μόνο για την προώθηση των εθνικών δικαίων και υποθέσεων αλλά επίσης και για την υπεράσπιση των οικουμενικών, αδιαιρετων και αναπαλλοτρίωτων Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προς όφελος όλων των λαών του κόσμου. Το ηθικό των εργαζομένων του Υπουργείου δεν πρόκειται να καμφθεί από παρόμοιες ενέργειες διότι έχουν πλήρη επίγνωση της σημασίας και της αξίας της αποστολής τους και των ευθυνών που έχουν επωμισθεί».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή