Καταρρακτώδης βροχή και χαλαζόπτωση πλήττει τη Θεσσαλονίκη

Καταρρακτώδης βροχή και χαλαζόπτωση πλήττει τη Θεσσαλονίκη

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καταρρακτώδης βροχή που συνοδεύεται από χαλαζόπτωση έπληξε περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, όπου κεντρικοί δρόμοι μετατράπηκαν μέσα σε λίγα λεπτά σε ποτάμια, προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις των οχημάτων.

Η πυροσβεστική προχώρησε σε κοπές δέκα δέντρων στο κέντρο, αλλά και περιφερειακά της Θεσσαλονίκης, καθώς πολλά από αυτά έπεσαν ή πήραν κλίση λόγω του αέρα. Από το απόγευμα οπότε σημειώθηκε επιδείνωση του καιρού, βρέχει σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, ωστόσο όπως ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο επικεφαλής του αυτόνομου Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπης Στεργιάδης, δεν σημειώθηκαν, μέχρι στιγμής, πλημμυρικά φαινόμενα. «Οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή. Αναμένουμε την εξέλιξη του φαινομένου» πρόσθεσε.

Νωρίτερα, με δυσκολία διεξαγόταν η κίνηση στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης και σε άλλους δρόμους της πόλης, ενώ η ορατότητα σε πολλά σημεία ήταν εξαιρετικά περιορισμένη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή