Επιστρέφει εσπευσμένα ο Τσίπρας από τη Βοσνία λόγω των πυρκαγιών

Επιστρέφει εσπευσμένα ο Τσίπρας από τη Βοσνία λόγω των πυρκαγιών

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εσπευσμένα επιστρέφει από το Μόσταρ της Βοσνίας, όπου δεν θα παραμείνει για την προγραμματισμένη τελετή βράβευσής του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Νωρίτερα είχε εκφράσει τον προβληματισμό του για τις παράλληλες εστίες φωτιάς που έχουν εκδηλωθεί στην Αττική.

«Πληροφορήθηκα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια πολύ δύσκολη κατάσταση στην Αττική με τρία παράλληλα μέτωπα. Είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τους αρμόδιους υπουργούς. Όλες οι επίγειες δυνάμεις επιχειρούν. Παρά τις αντίξοες συνθήκες κάνουμε ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να αντιμετωπιστούν οι φωτιές. Με προβληματίζουν οι παράλληλες εστίες ανατολικά και δυτικά της Αττικής. Η σκέψη μου βρίσκεται εκεί», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός, που βρίσκεται σε προγραμματισμένη επίσκεψη στο Μόσταρ, στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Νίκο Τόσκα για την εξέλιξη των πυρκαγιών.

Σε διαρκή επικοινωνία με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη βρίσκεται επίσης ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή