Πρόσωπα της Τρίτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ένα παλιό καλάθι ψωμιού ήταν κρυμμένη η μοναδική κασέτα από τη δοκιμαστική ηχογράφηση που είχε κάνει ο μόλις 16χρονος Ντέιβιντ Μπόουι (φωτ.) με την πρώτη του μπάντα, τους Κοnrads, σε ένα μικρό στούντιο του Νότιου Λονδίνου. Η δισκογραφική εταιρεία δεν εκτίμησε τις δυνατότητες του Ζίγκι, όμως 55 χρόνια αργότερα η εκτιμώμενη τιμή της κασέτας, που ανακάλυψε τυχαία ο ντράμερ και μάνατζερ των Κοnrads Ντέιβιντ Χάντφιλντ, ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.

(…) «Στην πόλη σας εξακολουθούν να μην έχουν αποδοθεί ευθύνες. Η σιωπή είναι εκκωφαντική», υπενθύμισε στο κοινό ο Τομ Γιορκ  (φωτ.) στη διάρκεια της πρώτης συναυλίας των Radiohead στον Καναδά μετά την τραγωδία του 2012, όταν η σκηνή στο πάρκο Downsview, στο Οντάριο, κατέρρευσε μόλις μία ώρα πριν από την έναρξη της συναυλίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα μέλος του συνεργείου της μπάντας και να τραυματιστούν άλλοι τρεις. Τόσο οι διοργανωτές όσο και η εταιρεία που παρείχε τις σκαλωσιές αρνούνται τις κατηγορίες.

(…) Περισσότερα εισιτήρια σε ένα Σαββατοκύριακο έκοψε στην Κίνα η ταινία «Ουρανοξύστης» απ’ ό,τι σε δύο εβδομάδες στη Βόρεια Αμερική, πιθανότατα επειδή γυρίστηκε στο Χονγκ Κονγκ με τη συμμετοχή αρκετών Ασιατών ηθοποιών, αλλά και ενδεχομένως διότι το αμερικανικό ακροατήριο δεν άντεχε πέντε περιπέτειες με πρωταγωνιστή τον Ντουέιν Τζόνσον (φωτ.) σε διάστημα μόλις 14 μηνών. Το φιλμ παρακολουθεί την προσπάθεια ενός πρώην πράκτορα του FBI να σώσει την οικογένειά του από έναν φλεγόμενο ουρανοξύστη και ταυτόχρονα να διαλευκάνει το μυστήριο του εμπρησμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή