Εκτακτη σύσκεψη στα γραφεία της ΝΔ για τις καταστροφικές πυρκαγιές

Εκτακτη σύσκεψη στα γραφεία της ΝΔ για τις καταστροφικές πυρκαγιές

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eκτακτη σύσυκεψη στα γραφεία της ΝΔ συγκάλεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στον απόηχο των καταστροφικών πυρκαγιών στην ανατολική Αττική, που κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 14:30 μ.μ. Σε αυτήν θα συμμετέχουν οι αντιπρόεδροι του κόμματος κ. Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής κ. Λευτ. Αυγενάκης, οι Τομεάρχες της ΝΔ κ. Μάκης Βορίδης και Μάξιμος Χαρακόπουλος, οι πρώην Υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκος Δένδιας και Βασίλης Κικίλιας καθώς και ο Καθηγητής Φυσικών Καταστροφών του Πολυτεχνείου Κρήτης, κ. Κώστας Συνολάκης.

Στη σύσκεψη θα γίνει μία πλήρης αποτίμηση της κατάστασης, όπως έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή, θα καταγραφούν και θα αξιολογηθούν, όπως επισημαίνουν στη ΝΔ, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκαν άδικα τόσες ανθρώπινες ζωές.

Παράλληλα θα εξεταστούν οι προτάσεις της ΝΔ για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την ανακούφιση των πληγέντων.

Τέλος,  σύμφωνα με πληροφρίες μετά και τα νέα δεδομένα, όπως διαμορφώθηκαν μετά την ανείπωτη τραγωδία, θα συζητηθούν και θα επικαιροποιηθούν οι προτάσεις που ήδη έχει καταθέσει η ΝΔ για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή