Τέλη Σεπτεμβρίου απολογείται ο Γιάννος Παπαντωνίου

Τέλη Σεπτεμβρίου απολογείται ο Γιάννος Παπαντωνίου

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κατώφλι της ανακρίτριας κατά της Διαφθοράς Ηλιάνας Ζαμανίκα θα περάσει στα τέλη Σεπτεμβρίου ο Γιάννος Παπαντωνίου προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση του εξοπλιστικού προγράμματος των φρεγατών.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και η σύζυγος του, Σταυρούλα Κουράκου, εμφανίστηκαν στο γραφείο της ανακρίτριας κάτω από άκρα μυστικότητα τις προηγούμενες ημέρες προκειμένου να ζητήσουν προθεσμία περίπου δυο μηνών, ώστε να ενημερωθούν για το κατηγορητήριο το οποίο έχει συνταχθεί και αγγίζει τις 680 σελίδες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο της υπόθεσης βρίσκεται το κακούργημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος που φέρεται να συνδέεται με το εξοπλιστικό πρόγραμμα των φρεγατών, το οποίο είχε αναλάβει η γαλλική εταιρία «Thales».

Στο μικροσκόπιο των ανακριτικών αρχών έχουν μπει οι λογαριασμοί της οικογένειας Παπαντωνίου αλλά και φιλικών τους προσώπων, πάντως ο πρώην υπουργός αρνείται ότι εμπλέκεται σε οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή