Στο Νοσοκομείο Παίδων μεταβαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο Νοσοκομείο Παίδων μεταβαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Αννα μεταβαίνει αυτή την ώρα ο  πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την επίσκεψή του στο ΕΚΑΒ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα. 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα το ΕΚΑΒ και συζήτησε με το προσωπικό του για τις αντιξοότητες που αντιμετώπισαν το βράδυ της πυρκαγιάς στη Ραφήνα.

Συγκεκριμένα, του ανέφεραν ότι η υπηρεσία τους δέχθηκε 180 κλήσεις από το Μάτι, ενώ επιχείρησαν συνολικά 11 ασθενοφόρα και 4 κινητήριες μονάδες.

Όπως επισήμαναν, το βασικό πρόβλημα που κλήθηκαν να διαχειριστούν ήταν η αδυναμία πρόσβασης στην περιοχή. Παρά ταύτα, κατόρθωσαν να ολοκληρώσουν επιτυχώς τη διακομιδή 80 περιστατικών.

Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης έδωσε συγχαρητήρια στους άνδρες και τις γυναίκες του ΕΚΑΒ για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση της μεγάλης αυτής κρίσης.

Νωρίτερα, σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία του κόμματος εξετάστηκαν όλα τα δεδομένα και έγινε λεπτομερής ανάλυσης της κατάστασης μετά την τραγωδία.

Παράλληλα, συζητήθηκαν τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για την ανακούφιση των πληγέντων, αλλά και η επικαιροποίηση των προτάσεων που ήδη έχει καταθέσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή