Επιστολή μητέρας: Οταν θα καταφέρω να αναγνωρίσω τα αγόρια μου θα σας πω με βεβαιότητα ότι έχασα τα πάντα

Επιστολή μητέρας: Οταν θα καταφέρω να αναγνωρίσω τα αγόρια μου θα σας πω με βεβαιότητα ότι έχασα τα πάντα

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες εκείνη της οικογένειας Φύτρου. Αγνοείται, επισήμως, ο μπαμπάς και ο γιος. Η 13χρονη Εβίτα πήδηξε από την άκρη του γκρεμού στη θάλασσα για να σωθεί και δυστυχώς δεν τα κατέφερε.

Ο 54χρονος πατέρας και ο 11χρονος αδερφός της, Ανδρέας, χάθηκαν…

Στην εκπομπή «Αταίριαστοι», στον ΣΚΑΪ, βρέθηκε ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου του οποίου η 13χρονη κόρη ήταν συμμαθήτρια και φίλη με την Εβίτα που «έφυγε» νωρίς.

Η μητέρα του έστειλε μια επιστολή και ο ίδιος θέλησε να διαβάσει μόνο ένα κομμάτι από αυτή.

Τα λόγια της μητέρας:

«Προσπαθώ να μοιάσω στην κορούλα μου, που ήταν πάντα μαχήτρια και κατάφερνε να το αποδεικνύει με κάθε τρόπο. Ξέρω ότι ο Γρηγόρης θα έκανε ό,τι καλύτερο για να σωθούν. Το ότι δεν τα κατάφερε ήταν απλά θέληση του Κυρίου. Ακούω στα αφτιά μου την γλυκά τρεμάμενη φωνούλα του Ανδρέα: "Φοβάμαι μανούλα, ανησυχώ πολύ, θα φανώ δυνατός, αλλά εσύ μην έρθεις μαμά. Θέλω να μην έρθεις, είναι όλα κλειστά, δεν θα τα καταφέρεις". Προσπάθησα να φτάσω κοντά τους, τέσσερις ώρες προσπαθούσα με κάθε τρόπο να πλησιάσω. Όταν εγκατέλειψα την προσπάθεια, σκεπτόμενη ότι θα ήταν καλύτερα να μην κινδυνεύσω κι εγώ, ώστε να μπορώ να βοηθήσω αν χρειαστεί. Δεν έχω λόγια. Όταν θα καταφέρω να αναγνωρίσω και τα αγόρια μου -γιατί ο κρατικός μηχανισμός και σε αυτό έχει χάσει τον μπούσουλα- θα σας πω με βεβαιότητα ότι έχασα τα πάντα. Να αγκαλιάζετε τα παιδιά σας κάθε μέρα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή