Απάντηση ΣΚΑΪ στο «εμπάργκο» της κυβέρνησης

Απάντηση ΣΚΑΪ στο «εμπάργκο» της κυβέρνησης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο ΣΚΑΪ επιτελεί με επαγγελματισμό και αντικειμενικότητα την δημοσιογραφική του αποστολή. Έχει σταθεί με συνέπεια απέναντι στην αλαζονεία και την έπαρση πολλών κυβερνήσεων. Η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου ξεπερνάει κάθε όριο και δείχνει που το έχει οδηγήσει η ανασφάλεια και ανεπάρκεια διαχείρισης μιας μεγάλης κρίσης. Δεν θα το ακολουθήσουμε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ, με αφορμή την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για επιβολή «εμπάργκο» στις εμφανίσεις των βουλευτών και των στελεχών του στα μέσα του ομίλου, αλλά και την αιχμηρή ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου.

«Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως ξέρουμε. Οι πολίτες γνωρίζουν άλλωστε ποιος κάνει φθηνή και άθλια προπαγάνδα και ποιος κάνει τη δουλειά του», αναφέρει ακόμη το κανάλι και προσθέτει:

«Το αποδεικνύουν με την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στον ΣΚΑΪ αυτές τις δύσκολες ημέρες. Και αυτό είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει γιατί οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται».

Σημειώνεται ότι ανάλογη απόφαση με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, για τους βουλευτές και τα στελέχη τους, έλαβαν και οι ΑΝΕΛ

«Αντί να κατασκευάζει εχθρούς η κυβέρνηση, όπως συνηθίζει, ας δώσει επιτέλους απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα που υπάρχουν για την εθνική τραγωδία. Η πραγματικότητα δεν αντιμετωπίζεται με εμπάργκο», τονίζουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας το θέμα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή