Αυτό το SOS Spray δεν πρέπει να λείπει από καμία βαλίτσα διακοπών!

Αυτό το SOS Spray δεν πρέπει να λείπει από καμία βαλίτσα διακοπών!

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γράφω αυτό το post έχοντας υποβάλλει το συγκεκριμένο προϊόν σε ένα δύσκολο τεστ όχι μία αλλά κάμποσες φορές πριν αποφασίσω να δώσω αυτό τον τίτλο στο review μου.

Το τεστ δεν ήταν άλλο από επαναλαμβανόμενες επιθέσεις από διψασμένα για αίμα κουνούπια, τα οποία φέτος φαίνεται πως με βρίσκουν ιδιαίτερα ελκυστική και φροντίζουν να το καταλαβαίνω καλά, αφήνοντας πάνω στο δέρμα μου τεράστιες κοκκινίλες που συνοδεύονται από βασανιστικό κνησμό για μέρες.

Το SOS Spray της Bioderma που έφτασε στα χέρια μου, "φρέσκια" άφιξη στη σειρά Atoderm η οποία απευθύνεται σε πολύ ξηρή, ατοπική επιδερμίδα, θα πέρναγε για δοκιμή σε ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο που αντιμετωπίζει το σχετικό δερματικό πρόβλημα, αν δεν διάβαζα στο σχετικό δελτίο τύπου ότι είναι αποτελεσματικό και για τα τσιμπήματα από κουνούπια και τσούχτρες.

Αυτό το SOS Spray δεν πρέπει να λείπει από καμία βαλίτσα διακοπών!-1

Με δεδομένα ότι η Bioderma δεν δίνει ποτέ υποσχέσεις που δεν πραγματοποιεί, ότι βρέθηκα ξανά με πόδια… πουά και ότι κρατούσα στα χέρια μου ένα προϊόν που θα μπορούσε να με ανακουφίσει άμεσα, βρήκα την κατάλληλη αφορμή να το δοκιμάσω. Το Atoderm SOS Spray υπόσχεται πως μέσα σε 60 δευτερόλεπτα καταπραύνει τον κνησμό σε πρόσωπο και σώμα, όποια και αν είναι η αιτία που τον προκαλεί, με αποτελεσματικότητα έως και 6 ώρες- και το κάνει!

Στα πρώτα δευτερόλεπτα που έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα προσφέρει μια αίσθηση ανακούφισης, τα εξαιρετικά λεπτά μικροσταγονίδια αγκαλιάζουν απόλυτα τη ζώνη που ταλαιπωρείται ενώ η υφή του είναι εξαιρετικά ελαφριά, ένα γαλάκτωμα ελαίου σε νερό. Και πράγματι, μέσα στο πρώτο λεπτό αισθάνεσαι απίστευτη διαφορά! Αυτό οφείλεται σε μια νέα επιστημονική ανακάλυψη των εργαστηρίων Bioderma: εντοπίστηκαν 2 νέοι βιολογικοί στόχοι που ενοχοποιούνται για τον κνησμό στην επιδερμίδα με τάση για ατοπική δερματίτιδα. Η σύνθεσή του βασίζεται στην τεχνολογία Skin Relief (με εκχυλίσματα Αmbora και πράσινου τσαγιού) η οποία δρα και σε άλλες βιολογικές οδούς που ευθύνονται για τον κνησμό με αποτέλεσμα να τις "περικυκλώνει" και να τις εξουδετερώνει. Επιπλέον, περιέχει βιταμίνη Β PP και σκουαλένιο, ώστε η επιδερμίδα να αποκτά τα απαραίτητα για την ελαστικότητά της λιπίδια ενώ παράλληλα ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό.

Το καταπραϋντικό αποτέλεσμα του Bioderma Atoderm SOS Spray στη δική μου περίπτωση ήταν άμεσο και μόνιμο- δεν χρειάστηκε δηλαδή να επαναλάβω την εφαρμογή του δεύτερη φορά. Και, με δεδομένο πως κυκλοφορεί και σε travel size, θεωρώ πως είναι ένα προϊόν απαραίτητο τόσο για τις διακοπές όσο και για τη ζωή στην πόλη, για περιπτώσεις εφήμερου κνησμού και, βέβαια, για επιδερμίδες πολύ ξηρές ή ατοπικές. 

 

Περισσότερα beauty news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή