«Κλείνει» Αράο και Μεριά ο Ολυμπιακός

«Κλείνει» Αράο και Μεριά ο Ολυμπιακός

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Ολλανδία και οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να προσθέσουν ακόμη δύο παίκτες στο δυναμικό τους. Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο της Φλαμένγκο, Γουίλιαν Αράο και τον Τυνήσιο στόπερ της Σφαξιέν, Γιασίν Μεριά, οι οποίοι προβάρουν τα «ερυθρόλευκα».

Ο Αράο αναμένεται στην Ελλάδα το αργότερο έως το τέλος της εβδομάδας, ενώ ο Μεριά με δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στους «Πειραιώτες». «Είναι η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσω από τον σύλλογο για να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό, μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ευχαριστώ τη Σφαξιέν και τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να δημιουργήσω μια μεγάλη καριέρα στη ζωή μου», δήλωσε χθες ο Μεριά. Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Τυνησίας, ο 25χρονος διεθνής αμυντικός θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους», ενώ το κόστος της μεταγραφής θα φθάσει το 1,8 εκατ. ευρώ.

Απόψε, η ομάδα του Πειραιά θα δώσει το τελευταίο φιλικό παιχνίδι της στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Στις 19.00 ώρα Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την τουρκική Γκεζτέπε στο Αρνεμ. Ο Μαρτίνς ευελπιστεί να μειωθούν τα ατομικά λάθη που οδήγησαν στη νέα βαριά ήττα με 4-0 από την Αϊντχόφεν. «Στα πρώτα 60 λεπτά παίξαμε πολύ καλά. Στα τελευταία λεπτά βγαίνει και η κούραση της προετοιμασίας, κάναμε πολλές αλλαγές, υπάρχουν νέοι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα στις απαιτήσεις. Θέλει υπομονή, θέλω να κρατήσω το καλό διάστημα αλλά να δούμε και τα λάθη για να βελτιωθούμε», υποστήριξε ο Πορτογάλος εξτρέμ, Ντανιέλ Ποντένσε.

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων» Κριστιάν Καρεμπέ υπογράμμισε: «Παίξαμε κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Βήμα βήμα θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε, δουλεύουμε πολύ. Είναι κρίμα να δέχεσαι αυτά τα γκολ, αλλά είμαστε νέα ομάδα και χρειάζεται να βρούμε τους αυτοματισμούς μας». Για την προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός ύψους 1 εκατ. ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές, ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πάντα κοντά στον κόσμο, γνωρίζουμε για την τραγωδία στην Ελλάδα και γι’ αυτό ο κ. Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός προσφέρουν αυτό το ποσό. Γνωρίζουμε τις ανάγκες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή