Εξετάζει πιθανές λύσεις ο Ουζουνίδης στην ΑΕΚ

Εξετάζει πιθανές λύσεις ο Ουζουνίδης στην ΑΕΚ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περίπου δύο εβδομάδες απομένουν για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, και η Ενωση παραμένει σε ρυθμούς… προπόνησης, καθώς η αναβολή του χθεσινού φιλικού με τον Αρη, λόγω του εθνικού πένθους, κράτησε τους παίκτες στα Σπάτα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ουσιαστικά περιμένει τη φιλική αναμέτρηση με την Γκαλατάσαραϊ την προσεχή Τρίτη στο ΟΑΚΑ, ώστε να δοκιμάσει τη βασική ενδεκάδα του αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Κυρίαρχη σκέψη του προπονητή της ομάδας είναι βεβαίως και το κατά πόσον οι μεταγραφικές προσθήκες θα είναι έτοιμες να ενταχθούν στην ενδεκάδα της πρωταθλήτριας Ελλάδος. Αλεφ και Μπογέ είναι εμφανές πως έχουν κάνει προετοιμασία με τις πρώην ομάδες τους και βρίσκονται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Οσον αφορά τον Πόνσε, όμως, είναι εμφανής η έλλειψη προετοιμασίας. Ο Αργεντινός προπονείται κατά κύριο λόγο μόνος του, συμμετέχοντας για κάποια λεπτά σε προπονητικά «διπλά».

Ενα εκ των βασικών ζητημάτων που απασχολεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι και η στελέχωση της άμυνας, καθώς ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού από τους αγώνες των προκριματικών. Ο Ούρος Τσόσιτς εμφανίζεται αρκετά βαρύς στις πρώτες του συμμετοχές στα φιλικά, συνεπώς βασικός θα πρέπει να θεωρείται ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, έχοντας στο πλάι του πιθανότατα τον Μάριο Οικονόμου. Σε σχέση με τον Μανόλο Χιμένεθ, ο Ουζουνίδης είχε στο μυαλό του τον Μιχάλη Μπακάκη αποκλειστικά ως δεξιό μπακ, αλλά με τα τωρινά δεδομένα δεν αποκλείεται να τον δούμε και σε άλλον ρόλο σε σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Αν και στην ομάδα έχουν προταθεί αρκετοί στόπερ, θεωρείται βέβαιο πως η ΑΕΚ θα πορευτεί με το υπάρχον ρόστερ για τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή