Οι «δαίμονες» της Έιμι Άνταμς

Οι «δαίμονες» της Έιμι Άνταμς

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν έχω αντιμετωπίσει τους δαίμονές μου, τους έχω απλώς λίγο ζαλίσει». Αυτή είναι η Καμίλ Πρίκερ, αλκοολική ρεπόρτερ –κόρη μιας δυσλειτουργικής οικογένειας, που κουβαλά ένα βαρύ πένθος–, η οποία επιστρέφει στη γενέτειρά της, για να ερευνήσει τους φόνους δύο κοριτσιών. Τα υπόλοιπα δεν είναι δύσκολο να τα μαντέψετε. Το κυνήγι ενός κατά συρροήν δολοφόνου ξεκινά, σκελετοί βγαίνουν από τις ντουλάπες της μικρής κωμόπολης του αμερικανικού νότου, ένας γοητευτικός ντετέκτιβ τραβάει την προσοχή της καταθλιπτικής Πρίκερ. Η  Έιμι Άνταμς, που ανέλαβε να υποδυθεί τη σκοτεινή ηρωίδα στη νέα σειρά μυστηρίου του ΗΒΟ «Sharp objects» -έκανε πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου και στην Ελλάδα προβάλλεται από τη NOVA-, δεν θα μπορούσε να

διαφέρει περισσότερο από αυτήν. Πέντε φορές υποψήφια για Όσκαρ, κάτοχος δύο Χρυσών Σφαιρών, ερωτευμένη εδώ και 18 χρόνια με τον ίδιο άντρα, χαρούμενη μητέρα ενός 8χρονου κοριτσιού, με ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή και υγιή σχέση με τη διασημότητα. 

Για τη σχέση της με τους δικούς της δαίμονες δεν μιλάει πολύ, αλλά έχει δώσει και η ίδια τους αγώνες της, παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξη για την προώθηση της σειράς, που εξασφάλισε το «Κ»: «Ο δάσκαλος καλλιτεχνικών της κόρης μου της είπε ότι η τέχνη μπορεί να προκύψει από τους προσωπικούς αγώνες κάποιου και η κόρη μου με ρώτησε αν κι εγώ χρησιμοποιώ τους αγώνες μου στην τέχνη μου. Της απάντησα ότι το κάνω, αν και δεν μιλώ συχνά γι’ αυτό. Οι περισσότεροι από εμάς κουβαλάμε ένα περίπλοκο παρελθόν και πράγματα με τα οποία παλέψαμε στην πορεία. Ο τρόπος που διαχειριστήκαμε αυτόν τον πόνο μάς κάνει μοναδικούς και ιδιαίτερους». 

Έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές για την ερμηνεία της και ήδη δέχεται συμβουλές να «καθαρίσει» ένα ράφι για το βραβείο ΕΜΜΥ. Η  Έιμι Άνταμς θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το τηλεοπτικό πρόσωπο του φετινού καλοκαιριού. ■

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή