Στην αναζήτηση των υπευθύνων της φονικής πυρκαγιάς θα συμβάλλουν οι Eλληνες εισαγγελείς

Στην αναζήτηση των υπευθύνων της φονικής πυρκαγιάς θα συμβάλλουν οι Eλληνες εισαγγελείς

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αναζήτηση και την απόδοση ποινικών ευθυνών για τους υπεύθυνους της εθνικής καταστροφής στο Μάτι θα συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις οι εισαγγελείς όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ενώσεως Εισαγγελέων με την οποία παράλληλα καλούνται τα μέλη της σε πράξεις έμπρακτης ενίσχυσης και ανακούφισης των πληγέντων.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση η Ενωση Εισαγγελέων, «διαβεβαιώνει το αυτονόητο, ότι δηλαδή οι Έλληνες Εισαγγελείς, ενεργώντας όπως πάντοτε, στο πλαίσιο του θεσμικού τους ρόλου, θα συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις στην αναζήτηση, ανάδειξη και απόδοση των ποινικών ευθυνών στους υπεύθυνους της εθνικής αυτής καταστροφής».

Ακόμη, καλεί τα μέλη της, φορείς και πολίτες σε πράξεις συμπαράστασης και έμπρακτης ενίσχυσης και ανακούφισης των πληγέντων.

Τέλος, αποφάσισε την οικονομική ενίσχυση του πληγέντος από την πυρκαγιά Λύρειου Ορφανοτροφείου με το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή