Οι «Αγγελοι του Τσάρλι» και πάλι στην οθόνη

Οι «Αγγελοι του Τσάρλι» και πάλι στην οθόνη

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια νέα εποχή ξεκινάει για την κινηματογραφική και τηλεοπτική επιτυχία «Οι Αγγελοι του Τσάρλι», που επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη για τρίτη φορά. Αυτή τη φορά σκηνοθέτης τους είναι γυναίκα.

Οι Κρίστεν Στιούαρτ, αστέρι της σειράς «Twilight», Ναόμι Σκοτ και Ελα Μπαλίνσκα είναι οι νέες «Αγγελοι του Τσάρλι». Αυτά τα τρία εντελώς νέα πρόσωπα θα λένε τη θρυλική φράση «Καλημέρα, Τσάρλι» στην κινηματογραφική οθόνη, σύμφωνα με το περιοδικό Variety.

Στην ταινία, την οποία θα σκηνοθετήσει η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Μπανκς, δεν αποκλείεται να κάνουν σύντομη εμφάνιση κάποιες από τις πρωταγωνίστριες (Κάμερον Ντίαζ, Λούσι Λιου, Ντρου Μπάριμορ) των δύο προηγούμενων φιλμ του franchise, που είναι μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της διάσημης ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς. Η Κάμερον Ντίαζ, η Λούσι Λιου και η Ντρου Μπάριμορ πήραν μέρος στις δύο μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες.

Η νέα ταινία εστιάζει στην «επόμενη γενιά Αγγέλων που εργάζονται για τον μυστηριώδη Τσάρλι». Από τις προηγούμενες ταινίες, η Townsend Agency «επεκτάθηκε σημαντικά και έγινε παγκόσμια παρέχοντας υπηρεσίες ασφαλείας και μυστικές υπηρεσίες με γραφεία και προσωπικό σε όλο τον κόσμο». Η ταινία θα επικεντρωθεί στα μέλη μιας από αυτές τις «ομάδες» στην οποία ανήκουν οι Στιούαρτ, Σκοτ και Μπαλίνσκα και εργάζονται σε μία υπόθεση. Η ήδη επιβεβαιωμένη ημερομηνία της πρεμιέρας είναι η 27η Σεπτεμβρίου 2019.

Νέα τάση στο Χόλιγουντ

Οι νέοι «Αγγελοι του Τσάρλι» σηματοδοτούν μία νέα τάση στο Χόλιγουντ, να εμπιστεύονται σε γυναίκες τη σκηνοθεσία ταινιών με υψηλό προϋπολογισμό αλλά και την τάση για διαφορετικότητα. Αξίζει να σημειωθεί πως η Σκοτ είναι ινδικής καταγωγής, ενώ η Μπαλίνσκα είναι μιγάς.

Οι «Αγγελοι του Τσάρλι» αρχικά προβλήθηκαν στην αμερικανική τηλεόραση το 1976 με πρωταγωνίστριες τη Φάρα Φόσετ, την Κέιτ Τζάκσον και την Τζάκλιν Σμιθ ως τις σέξι ιδιωτικές ντετέκτιβ τις οποίες έστελνε στις αποστολές του το αφεντικό τους που ποτέ δεν είχαν δει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή