Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τρία άτομα για κατοχή ναρκωτικών

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τρία άτομα για κατοχή ναρκωτικών

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρία άτομα στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνελήφθησαν χθες δύο άτομα 29 και 26 ετών. Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 1,72 κιλών, την οποία διέθεταν προς πώληση.

Στη σύλληψη 22χρονου προχώρησαν αστυνομικοί του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης.

Στη συνέχεια της έρευνας στην οικία του συλληφθέντος βρέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 209 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες με ποσότητες ναρκωτικής ουσίας mdma βάρους 3,4 γραμμαρίων, ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης βάρους 13,8 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή