Επίσημος χρονομέτρης του Le Mans Classique 2018 η RICHARD MILLE

Επίσημος χρονομέτρης του Le Mans Classique 2018 η RICHARD MILLE

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 9ο ράλι κλασικών αυτοκινήτων του Λεμάν ολοκληρώθηκε με επιτυχία και είχε και φέτος ως βασικό χορηγό και χρονομέτρη την ελβετική ωρολογοποιία Richard Mille. H φετινή διοργάνωση του ράλι-αντίκα Le Mans Classic έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε συμμετοχές και σε επισκέπτες. Στις τρεις ημέρες που διήρκεσε το ράλι, στο θρυλικό σιρκουί της Σαρτ, οι διοργανωτές και ο βασικός εταίρος τους, η Richard Mille, υποδέχθηκαν 135.000 θεατές.

Επίσημος χρονομέτρης του Le Mans Classique 2018 η RICHARD MILLE-1
Επίσημος χρονομέτρης του Le Mans Classique 2018 η RICHARD MILLE-2

Στον αγώνα πήραν μέρος 700 κλασικά αυτοκίνητα (κατασκευής από το 1923 μέχρι το 1993), 200 σύλλογοι αυτοκινητιστών, 1.000 οδηγοί –μεταξύ αυτών οι 10 νικητές του θρυλικού 24ωρου Ράλι του Λε Μαν (24 Hours of Le Mans)– από 30 χώρες του κόσμου. Το κλασικό ράλι του Λεμάν πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2002 και λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια.

Επίσημος χρονομέτρης του Le Mans Classique 2018 η RICHARD MILLE-3

Ως βασικός χορηγός και επίσημος χρονομέτρης η Richard Mille προσκάλεσε αρκετούς φίλους και πρεσβευτές της, όπως ο Μάικ Φλούιτ, διευθύνων σύμβουλος της McLaren Automotive, ο Φελίπε Μάσα, μελλοντικός οδηγός της Formula E, ο οδηγός του πρωταθλήματος WRX (FIA World Rallycross Championship) Σεμπαστιέν Λεμπ και ο ποδοσφαιριστής Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος έδωσε το σήμα για την εκκίνηση του αγώνα Little Big Mans, με αυτοκίνητα-ρέπλικες κλασικών μοντέλων που τα οδηγούν πιλότοι με κοντά παντελόνια, δηλαδή παιδιά. Οι ενήλικοι οδηγοί άνοιξαν το 9ο κλασικό ράλι του Λεμάν σε έναν αγώνα με προπολεμικά αυτοκίνητα, τα οποία κατασκευάστηκαν μεταξύ 1923 και 1939, για να ακολουθήσουν κατόπιν και οι υπόλοιπες κατηγορίες οχημάτων.

Επίσημος χρονομέτρης του Le Mans Classique 2018 η RICHARD MILLE-4

Το ρολόι της διοργάνωσης ήταν το άκρως σπορτίφ RM 11-03 Le Mans Classic, μία συλλεκτική έκδοση 150 κομματιών. Πρόκειται για έναν συναρπαστικό χρονογράφο με κάσα από λευκό κεραμικό και λεπτομέρειες στο περίφημο πράσινο της βρετανικής αγωνιστικής ομάδας. Είναι εφοδιασμένος με τον αυτόματο μηχανισμό RMAC3, ο οποίος διαθέτει λειτουργία flyback και μετρά με απόλυτη ακρίβεια γύρους σε έναν αγώνα αυτοκινήτων. Το συγκεκριμένο ρολόι σας το είχαμε παρουσιάσει πριν από λίγο καιρό εδώ.

Επίσημος χρονομέτρης του Le Mans Classique 2018 η RICHARD MILLE-5

Περισσότερες πληροφορίες για τη Richard Mille εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: Ora Kessaris (τηλ.: 210-3711020)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή