ΕΛΛΑΔΑ

Καταθέτει στον εισαγγελέα για τα αίτια των πυρκαγιών ο Ψινάκης

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης θα καταθέσει στην εισαγγελέα Πρωτοδικών, Βαρβάρα Γνεσούλη στις 9 το πρωί, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για τα αίτια των φονικών πυρκαγιών.

Χθες, έδωσε κατάθεση ο δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς.

23 δημοτικοί σύμβουλοι ζητούν την παραίτηση Ψινάκη

Aνεπιθύμητο, ανίκανο και επικίνδυνο για την πόλη χαρακτηρίζει τον Ηλία Ψινάκη το δημοτικό συμβούλιο του Μαραθώνα ζητώντας παράλληλα την παραίτησή του.

Ειδικότερα, επιρρίπτοντάς του ευθύνες για την καταστροφή και τα θύματα που άφησε πίσω της η καταστροφική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική ενώ κατακρίνοντας παράλληλα τη στάση του, 23 από τους 30 δημοτικούς συμβούλους ζητούν με αίτημά τους την άμεση συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να εκδοθεί ψήφισμα για την παραίτησή του.

Μάλιστα, χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς οι δημοτικοί σύμβουλοι επισημαίνουν πως ο δήμος έμεινε ανοχύρωτος και έρμαιο στα χέρια του Ηλία Ψινάκη, ο οποίος  κατά τους ίδιους δεν είναι μόνο ανίκανος και επικίνδυνος για την πόλη,  αλλά προσβάλλει με τη συμπεριφορά του και τις δημόσιες εμφανίσεις του την ηθική και την αξιοπρέπεια κάθε κατοίκου του Βαρνάβα, του Γραμματικού, του Μαραθώνα και της Νέας Μάκρης.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ