Τα αποκαλυπτήρια των πρωταθλητών

Τα αποκαλυπτήρια των πρωταθλητών

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι φίλοι της ΑΕΚ «έσπασαν» το φράγμα των 10.000 εισιτηρίων διαρκείας, αναγνωρίζοντας με τον δικό τους τρόπο την περυσινή εντυπωσιακή χρονιά κατά την οποία η Ενωση επέστρεψε στα πρωταθλήματα. Ο συγκεκριμένος αριθμός αποτελεί ρεκόρ πενταετίας, καθώς την τελευταία χρονιά που η ΑΕΚ ξεπέρασε τις 10.000 ήταν το 2013, με τον σύλλογο τότε στην Γ΄ Εθνική. Σήμερα, οι φίλοι της ομάδας ετοιμάζονται να υποδεχθούν την Γκαλατάσαραϊ στο ΟΑΚΑ (20.00), προκειμένου να δουν από κοντά την ΑΕΚ της νέας σεζόν. Με νέες εμφανίσεις, νέα πρόσωπα και αρκετό κόσμο στο πλευρό της, η πρωταθλήτρια Ελλάδος παρουσιάζεται στο κοινό της, μία εβδομάδα και μία μέρα πριν από τον κρίσιμο αγώνα με τη Σέλτικ ή τη Ρόζενμποργκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να παρατάξει μια ενδεκάδα που θα μοιάζει με αυτήν που θα δούμε και στην επίσημη αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας. Χρόνο συμμετοχής θα πάρουν σίγουρα οι Οικονόμου, Πόνσε, Αλεφ και Μπογέ, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι εξ αυτών να βρεθούν και στη βασική ενδεκάδα.

Ολο το διάστημα της προετοιμασίας, ο Μαρίνος Ουζουνίδης επεξεργάζεται τον σχηματισμό του 4-4-1-1 για την ΑΕΚ, ωστόσο οι νέοι παίκτες πλην του Μάριου Οικονόμου, άρχισαν να προπονούνται με την ομάδα από την προηγούμενη Κυριακή. Το γεγονός πως ο συγκεκριμένος σχηματισμός θα χρησιμοποιείται στα περισσότερα παιχνίδια της σεζόν, δεν σημαίνει πως θα είναι και ο μοναδικός. Δεδομένου ότι ο πρώτος επίσημος αγώνας της χρονιάς είναι την επόμενη εβδομάδα και το παιχνίδι θα είναι εκτός έδρας, δεν αποκλείεται να προτιμηθεί η περυσινή επιτυχημένη συνταγή μιας ομάδας που θα έχει ως πρώτη σκέψη την άμυνα.

Η Γκαλατάσαραϊ έρχεται στο ΟΑΚΑ ως πρωταθλήτρια Τουρκίας παίζοντας και αυτή το τελευταίο της φιλικό πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Προπονητής της είναι ο θρύλος του τουρκικού ποδοσφαίρου Φατίχ Τερίμ, ενώ στην ομάδα αγωνίζονται εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές όπως ο Γάλλος Γκομίς, ο Μαροκινός Μπελχαντά, ο Αλγερινός Φενγκουλί και ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Γκάρι Ροντρίγκες.

Εντός του μήνα αναμένεται να κληθούν για ανανέωση της συνεργασίας τους με την ΑΕΚ οι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται του χρόνου το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να επεκτείνει τη συνεργασία της με τους Σιμόες, Μπακάκη, Λαμπρόπουλο, Μπακασέτα και Γκάλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή