«Αbaton» 5 αστέρων

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τους πρώτους του επισκέπτες υποδέχτηκε πριν από μερικούς μήνες το νέο παραθαλάσσιο θέρετρο της ελληνικής εταιρείας Hersonissos Group Hotels στην Κρήτη (2 χλμ. από το κέντρο της Χερσονήσου) που, όπως φανερώνει και η ονομασία του, δίνει έμφαση στην ιδιωτικότητα.

Το Abaton, το οποίο επιμελήθηκε προσωπικά ο αρχιτέκτων-μηχανικός και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Κωνσταντίνος Καλουτσάκης, αποτελείται από 152 κομψά μίνιμαλ δωμάτια και σουίτες (τα 71 διαθέτουν πισίνα) που κατηφορίζουν κλιμακωτά προς τη θάλασσα.

Το απόγειο της πολυτέλειας συνιστά η διώροφη Royal Villa των 204 τ.μ. με θερμαινόμενη πισίνα, κήπο, ιδιωτική σάουνα και ιδιωτικό γυμναστήριο.

Στα πέντε εστιατόρια του resort οι επισκέπτες θα γευτούν από παραδοσιακή κρητική κουζίνα και φρέσκο ψάρι μέχρι sushi, ενώ στις παροχές περιλαμβάνονται δύο εξωτερικές πισίνες, αθλητικές εγκαταστάσεις (όπως γήπεδο τένις), γυμναστήριο, spa με προϊόντα Elemis, καθώς και ποικίλες δραστηριότητες, όπως εκδρομές με σκάφος, περιήγηση με ελικόπτερα, θεματικές βραδιές και ζωντανή μουσική.

www.abaton.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή