«Ντύνουν» τη Λεγκανές… Λουκέρνη στον Ολυμπιακό

«Ντύνουν» τη Λεγκανές… Λουκέρνη στον Ολυμπιακό

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τελική πρόβα ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της περιόδου γίνεται απόψε για τον Ολυμπιακό στο φιλικό με τη Λεγκανές στο Καραϊσκάκη (21.00). Ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τους περισσότερους από τους παίκτες που θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα του ματς με τη Λουκέρνη στις 9 Αυγούστου για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Πολλές πιθανότητες για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα συγκεντρώνουν οι Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά ή Σισέ, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος και Γκερέρο.

Ο Σιόβας βρίσκεται στην αποστολή της Λεγκανές, ενώ στην Ισπανία έμεινε ο Κουέγιαρ, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί στο μεταγραφικό ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων». Στην Ελλάδα έχουν ταξιδέψει οι Σεράντες, Χουανφράν, Ταρίν, Μπουστίνθα, Εζεκίελ, Σιόβας, Μάουρο, Ραούλ Γκαρθία, Σίλβα, Πέρες, Γκουμπάου, Φακούντο, Ελ Ζαρ, Ρολάν, Ντάνι, Καρίγιο, Γουίλιαμς, Γιάκομπο, Τεχέρο, Κορτές, Αβιλές, Ραούλ Σάντσες, Κλεάντρο. Χθες, οριστικοποιήθηκε η ώρα έναρξης (21.00) του πρώτου αγώνα με τη Λουκέρνη.

Με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, ανοίχθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ειδικός λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα, με αριθμό λογαριασμού IBAN GR9501101900000019000495226.

«Είναι η στιγμή που όλοι οι Ελληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι και περισσότερο από ποτέ δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν και συνεχίζουν να δοκιμάζονται. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζουν έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που βίωσαν την καταστροφή, με ουσιαστικά έργα και πράξεις, για τα οποία θα ενημερώνονται οι φίλαθλοί μας», τονίστηκε σε ανακοίνωση των «Πειραιωτών».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή