Η Kim K. εξιστορεί τη συνάντησή της με τον Trump

Η Kim K. εξιστορεί τη συνάντησή της με τον Trump

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με νέο look εμφανίστηκε η Kim Kardashian στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και φυσικά τα αποσπάσματα από την εκπομπή έγιναν αμέσως viral με πιο δημοφιλές αυτό που απαντά στις ερωτήσεις του παρουσιαστή σχετικά με την επίσκεψή της στον Donald Trump.

Να υπενθυμίσουμε ότι η βασίλισσα των social media βρέθηκε στο οβάλ γραφείο προκειμένου να απευθύνει έκκληση στον Αμερικανό πρόεδρο να δώσει χάρη στην 63χρονη Άλις Μέρι Τζόνσον, η οποία είχει περάσει πάνω από δύο δεκαετίες στη φυλακή και δεν είχει δικαίωμα αναστολής της ποινής της. Και τα κατάφερε.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή η ίδια ήθελε λίγο χρόνο μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι όντως βρισκόταν στον Λευκό Οίκο και στο οβάλ γραφείο, ενώ απάντησε στα ''καρφιά'' του παρουσιαστή για τον πρόεδρο τον ΗΠΑ ότι η ίδια αισθάνεται ''πολύ ευγνώμων και πολύ αισιόδοξη ότι οι συζητήση που είχαν θα φέρει και άλλα καλά''. Ο Jimmy Kimmel φυσικά δεν σταμάτησε να χρησιμοποιεί το καυστικό του χιούμορ, ενώ επεσήμανε βλέποντας την φωτογραφία από την κοινή τους συνάντηση που κυκλοφόρησε στο Twitter ότι ''μάλλον ήταν η καλύτερη μέρα του Trump στο Οβάλ γραφείο αν κρίνει κανείς από το χαμόγελό του''.

Μάλιστα, η ριάλιτι περσόνα περιέγραψε τη στιγμή που ο ίδιος ο Trump την πήρε τηλέφωνο, αναφέροντας ότι εκείνη τη στιγμή βρισκόταν σε μια γυμνή φωτογράφιση.

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή