Επίσκεψη Μητσοτάκη στη βάση των Canadair στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας (φωτογραφίες)

Επίσκεψη Μητσοτάκη στη βάση των Canadair στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας (φωτογραφίες)

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Την αεροπορική βάση Ελευσίνας (112 Πτέρυγα Μάχης), όπου βρίσκεται η βάση των πυροσβεστικών αεροσκαφών Canadair (Καναντέρ) επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. ο οποίος και ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του προσωπικού για τον αγώνα που δίνουν.

Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με το διοικητή, Ταξίαρχο Κυριάκο Παναγιωτόπουλο, και στη συνέχεια επισκέφθηκε την 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών, όπου και συναντήθηκε με τους πιλότους των πυροσβεστικών αεροσκαφών CL-415 και CL-215, οι οποίοι επιχειρούσαν στις πρόσφατες πυρκαγιές στην Κινέτα και την Πεντέλη.

Επίσκεψη Μητσοτάκη στη βάση των Canadair στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας (φωτογραφίες)-1

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομίλησε και με τους μηχανικούς της μοίρας, οι οποίοι παρουσίασαν τον τρόπο λειτουργίας των αεροσκαφών, καθώς και τις ελλείψεις που υπάρχουν, με αποτέλεσμα ορισμένα αεροσκάφη να είναι καθηλωμένα.

Επίσκεψη Μητσοτάκη στη βάση των Canadair στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας (φωτογραφίες)-2

Στη συνομιλία που είχε με τους πιλότους και το προσωπικό, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι αποτελεί προτεραιότητά του η επισκευή και η συντήρηση των αεροσκαφών μας, ώστε να διασφαλίζεται τόσο η ασφάλεια των χειριστών όσο και η επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και ευχαρίστησε θερμά το Ιπτάμενο και Τεχνικό προσωπικό για τον αγώνα που δίνει. Επισήμανε, τέλος, ότι οι πρόσφατες πυρκαγιές αποτέλεσαν μια εθνική τραγωδία που δεν πρέπει να επαναληφθεί ποτέ ξανά.

Επίσκεψη Μητσοτάκη στη βάση των Canadair στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας (φωτογραφίες)-3
Επίσκεψη Μητσοτάκη στη βάση των Canadair στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας (φωτογραφίες)-4
Επίσκεψη Μητσοτάκη στη βάση των Canadair στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας (φωτογραφίες)-5

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή