Αρχιεπίσκοπος: Αυτό που χρειάζεται αυτές τις ώρες είναι λίγα λόγια

Αρχιεπίσκοπος: Αυτό που χρειάζεται αυτές τις ώρες είναι λίγα λόγια

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Ιερά Μονή Παντοκράτορος-Ταώ (Νταού) Πεντέλης, σημείο όπου ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά στην Πεντέλη την περασμένη εβδομάδα, χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού και της πρώτης Παράκλησης προς την Υπεραγία Θεοτόκο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος.

Τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχθηκε στην Μονή η Ηγουμένη Γερόντισσα Στυλιανή και οι αδελφές της Μονής, ενώ παρόντες ήταν πιστοί από όλη την Αθήνα.

Αρχιεπίσκοπος: Αυτό που χρειάζεται αυτές τις ώρες είναι λίγα λόγια-1

Ο Μακαριώτατος εξέφρασε την συμπαράσταση του στις αδελφές της Μονής για την μεγάλη δοκιμασία που κατέκαψε τον περιβάλλοντα χώρο της Μονής.

Αρχιεπίσκοπος: Αυτό που χρειάζεται αυτές τις ώρες είναι λίγα λόγια-2

Σε δηλώσεις του ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε πως «πραγματοποιήσαμε μία επίσκεψη στα μέρη που δοκιμάστηκαν από τη φονική πυρκαγιά και καταλήξαμε στη Μονή, όπου ξεκίνησε η φωτιά, για την πρώτη παράκληση προς την Παναγία μας. Αυτό που χρειάζεται αυτές τις ώρες είναι λίγα λόγια, περισσότερη σιωπή, περίσκεψη, προσευχή, ψάξιμο μέσα μας και κυρίως έμπρακτη συμπαράσταση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή