Ο κ. Παυλόπουλος στις πληγείσες περιοχές

Ο κ. Παυλόπουλος στις πληγείσες περιοχές

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον τόπο της τραγωδίας επισκέφθηκε χθες το πρωί ο Προκόπης Παυλόπουλος. Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις περιοχές που επλήγησαν από τη φονική πυρκαγιά δεν ανακοινώθηκε επισήμως από την Προεδρία της Δημοκρατίας. Ο κ. Παυλόπουλος, όπως έκανε την περασμένη Δευτέρα και ο πρωθυπουργός, μετέβη στο σημείο χωρίς συνοδεία δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων, ενώ δεν συνοδευόταν καν από συνεργάτες του. Στόχος της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στην περιοχή, σύμφωνα με τις λιγοστές πληροφορίες που άφησε να διαρρεύσουν η Προεδρία της Δημοκρατίας στο ΑΠΕ, ήταν να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στις πυρόπληκτες περιοχές, καθώς και για το τι είδους μέριμνα υπάρχει για την ανακούφισή τους.

Ο κ. Παυλόπουλος επισκέφθηκε και το Λύρειο Ιδρυμα, στην περιοχή του Νέου Βουτζά, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές από τις πρόσφατες πυρκαγιές, με σκοπό, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να συμβάλει στη σύντομη επαναλειτουργία του. Σημειώνεται ότι το Λύρειο Ιδρυμα επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μάλιστα έκανε ειδική αναφορά στο γεγονός ότι οι άνθρωποί του διασώθηκαν με δικές τους προσπάθειες. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ιδρύματος, μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο, την ηγουμένη και τις μοναχές και συζήτησε μαζί τους την αναζήτηση τρόπων για την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναλειτουργία του ιδρύματος πριν από το φθινόπωρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή