Με πυξίδα το πρώτο ημίχρονο στη Σκωτία ο Αστέρας Τρίπολης

Με πυξίδα το πρώτο ημίχρονο στη Σκωτία ο Αστέρας Τρίπολης

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ετοιμος να ανταποκριθεί στην πρόκληση της Χιμπέρνιαν και να ανατρέψει απόψε (21.00) την ήττα του με 3-2 στον αγώνα του Εδιμβούργου θα είναι ο Αστέρας Τρίπολης, σύμφωνα με τον προπονητή του, Σάββα Παντελίδη. «Εχοντας κατά νου την εικόνα του πρώτου αγώνα, καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν θα είναι εύκολο να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παρότι έχανε 2-0 στην έδρα της, κέρδισε τελικά το παιχνίδι. Ωστόσο, είμαστε έτοιμοι και δεν φοβόμαστε», τόνισε ο 53χρονος τεχνικός, εκτιμώντας ότι «κλειδί» για την επιτυχία θα είναι να καταφέρει να τιθασεύσει τα συναισθήματα των παικτών του: «Είχαμε δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα. Θέλουμε να κρατήσουμε την εικόνα μας στο α΄ μέρος και να της δώσουμε μεγαλύτερη διάρκεια. Παίζει όμως και ο αντίπαλος κι αυτό το καταλάβαμε καλά την περασμένη εβδομάδα. Δεν διαχειριστήκαμε καλά τα συναισθήματά μας στο πρώτο παιχνίδι και οφείλουμε να το κάνουμε σωστά τώρα, όπως σωστά πρέπει να διαχειριστούμε και τις δυνάμεις μας».

Κατά τον κ. Παντελίδη, η μόνη έκπληξη στον πρώτο αγώνα ήταν ο τρόπος αντίδρασης της Χιμπέρνιαν όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στην έδρα της. «Αυτό δείχνει ότι είναι μια ομάδα με ψυχολογία, που δεν τα παρατάει και είναι ικανή να ανταποδώσει ό,τι και αν συμβεί στο παιχνίδι. Την ομάδα που είδα στο δεύτερο ημίχρονο, την περίμενα από την αρχή, γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί» τόνισε και φάνηκε να μην τον αιφνιδιάζει η προσέγγιση του συναδέλφου του, Νιλ Λένον, που δήλωσε ότι θέλει να είναι η Χιμπέρνιαν πιο επιθετική απ’ ό,τι στο πρώτο παιχνίδι: «Πρέπει να έχουμε ισορροπία αλλά το σημαντικό είναι να παίξουμε πιο επιθετικά και να σκοράρουμε. Ο Αστέρας διαθέτει μία εξαιρετική ομάδα, με παίκτες γρήγορους και με τεχνικές δεξιότητες. Ωστόσο, είδα και αδυναμίες όπως είδα και στη δική μου ομάδα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Σχετικά με τα πλάνα μου ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα δεν μπορώ να τα αποκαλύψω και ζητώ να σεβαστείτε αυτή την άποψη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή