Δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα: Άφαντοι Ψινάκης και Δούρου τις κρίσιμες ώρες

Δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα: Άφαντοι Ψινάκης και Δούρου τις κρίσιμες ώρες

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο Ψινάκης δεν ήταν εκεί τις κρίσιμες ώρες της φονικής πυρκαγιάς», σημείωσε δημοτικός σύμβουλος του δήμου Μαραθώνα, ο οποίος πρόσθεσε πως «οι κάτοικοι σε Μαραθώνα και Μάτι ζουν μία ξεδιάντροπη κοροϊδία».

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Σόμογλου, ο οποίος είναι ένας εκ των 23 από τους 31 συνολικά δημοτικούς συμβούλους που κατέθεσαν επίσημο αίτημα σύγκλησης του δημοτικού συμβουλίου αύριο για να τεθεί σε ψηφοφορία ψήφισμα που αφορά την παραίτηση του δήμαρχου Μαραθώνα.

«Προσκαλώ τον κ. Ψινάκη να έρθει αύριο να δει τον κόσμο έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο αφού όπως γράφει και ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι πολίτες είναι συγκλονισμένοι με τη στήριξη που δείχνει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σόμογλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ και συνέχισε τονίζοντας ότι ο Ηλίας Ψινάκης δεν ήταν εκεί τις κρίσιμες ώρες της φονικής πυρκαγιάς.

Όπως είπε, «ήταν η πρώτη φορά σε σχέση με άλλες πυρκαγιές τα προηγούμενα έτη, που η λεωφόρος Μαραθώνος δεν προστατεύτηκε και υπήρχε μόνο ένα όχημα στην κάτω πλευρά του δρόμου».

Αναφερόμενος στην Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, είπε ότι «είναι άφαντη και τα τελευταία 4 χρόνια κοροϊδεύει τον Δήμο Μαραθώνα ακόμα και με τον ΧΥΤΑ που καταστρέφει την περιοχή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή