Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις την Παρασκευή στην Αττική

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις την Παρασκευή στην Αττική

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Nεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που τις θερμές ώρες της μέρας θα πληθύνουν και θα ενισχυθούν αναμένονται την Παρασκευή στη Μακεδονία, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία.

Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο, νεφώσεις θα αναπτυχθούν από το μεσημέρι και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά. Στο Αιγαίο αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα είναι 2 έως 5 βαθμούς χαμηλότερη, στα κεντρικά και νότια από 22 έως 35, στα νησιά του Ιονίου από 23 έως 34, στα νησιά του Αιγαίου από 25 έως 36, και στην Κρήτη από 20 έως 30.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια και μόνο το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 26 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 26 έως 32 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή