Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε συζητήσεις με τους παραγωγούς της επερχόμενης ταινίας για το σκάνδαλο στο Fox News βρίσκεται η ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι (φωτ.) σύμφωνα με το περιοδικό Hollywood Reporter. Τη συμμετοχή τους στο φιλμ έχουν ήδη επιβεβαιώσει η Νικόλ Κίντμαν, η οποία θα υποδυθεί την παρουσιάστρια ειδήσεων Γκρέτσεν Κάρλσον, που κατήγγειλε πρώτη ότι είχε υποστεί σεξουαλική παρενόχληση ενώ εργαζόταν στο κανάλι, και η Σαρλίζ Θέρον, η οποία είναι και συμπαραγωγός. Ο τίτλος της ταινίας δεν έχει προς το παρόν ανακοινωθεί.

(…) Τις σκέψεις της για την αναβίωση της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Φιλαράκια» αποκάλυψε η Τζένιφερ Ανιστον σε συνέντευξή της στο περιοδικό InStyle. «Η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου κι εγώ το συζητάμε. Είναι η φαντασίωσή μου. Ηταν στ’ αλήθεια η καλύτερη δουλειά που είχα ποτέ», δήλωσε η ηθοποιός, που σε αντίθεση με τις συμπρωταγωνίστριές της κατάφερε να παραμείνει στο καλλιτεχνικό προσκήνιο μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς.

(…) Ενα ορχηστρικό κομμάτι διάρκειας 23 ολόκληρων λεπτών, στο οποίο παίζει επτά διαφορετικά όργανα, ηχογράφησε ο Ντέιβ Γκρολ των Foo Fighters με την ελπίδα ότι θα εμπνεύσει το αφοσιωμένο κοινό της μπάντας. Το κομμάτι, με τίτλο «Play», θα κυκλοφορήσει στις 10 Αυγούστου μαζί με ένα σύντομο ντοκιμαντέρ, στο οποίο ο 49χρονος μουσικός παίρνει συνεντεύξεις από νεαρούς μαθητές στη μουσική σχολή Join the Band του Λος Αντζελες όπου φοιτούν και οι κόρες του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή