Αγριες αρκούδες στη Μύκονο

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ζωικό βασίλειο, βγαλμένο από την πραγματικότητα και τη φαντασία, κατέφθασε στο κέντρο της Μυκόνου, στο Ματογιάννι. Η έκθεση, που εγκαινιάστηκε στις 28 Ιουλίου, στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts της ανεμόεσσας, είναι ένας ποπ, γλυπτός κόσμος εμπνευσμένος από τα άγρια ζώα, χρωματισμένα, μεταξύ άλλων, με τη λογική της τέχνης του δρόμου.

Λύκοι, άγριες αρκούδες, πάντα, γορίλες, γνώριμα σε όλες τις ηλικίες από βιβλία, τηλεοπτικά σόου ή ταινίες, δημιουργούν την ιδιαίτερη πανίδα του Ρίτσαρντ Ορλίνσκι, καλώντας το κοινό να συναντηθεί με την οικεία του τέχνη.

Ηταν το 2005 όταν ο Ρίτσαρντ Ορλίνσκι, ο σύγχρονος Γάλλος εικαστικός με τις περισσότερες πωλήσεις διεθνώς, αποφάσισε να αφοσιωθεί στην τέχνη. Ο τρόπος του είναι αυτός της ποπ κουλτούρας, πολύχρωμος, βασισμένος στον κόσμο γύρω του, αλλά και σε εκείνον της φαντασίας. Γι’ αυτό, εξάλλου, μία από τις βασικές του πυξίδες είναι το ότι απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, μέσω της γλυπτικής, του ντιζάιν, της μουσικής και των περφόρμανς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έργα του βρίσκονται σε περισσότερες από 90 γκαλερί εντός και εκτός Γαλλίας.

​​Kapopoulos Fine Arts Μύκονος. Ενόπλων Δυνάμεων 15, Κεντρικό Ματογιάννι, Μύκονος. Εως 19/08.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή