O αντιπρόεδρος της ΕΥΔΑΠ Παγίων, οι πυρκαγιές και τα… ενεργειακά όπλα

O αντιπρόεδρος της ΕΥΔΑΠ Παγίων, οι πυρκαγιές και τα… ενεργειακά όπλα

2' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρά το γεγονός ότι η ελληνική κοινωνία δεν έχει συνέλθει ακόμα από τις τραγικές συνέπειες της φονικής πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από 11 ημέρες στην Ανατολική Αττική και ενώ ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται φτάνοντας του 88, κάποιοι «βλέπουν» πίσω από αυτή την τραγωδία ακτίνες λέιζερ, κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα και διάφορα άλλα σενάρια συνομωσίας ή… επιστημονικής φαντασίας.

Φυσικά, ο καθένας μπορεί να βλέπει και να αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα «κατά το δοκούν», όταν όμως πρόκειται για τον αντιπρόεδρο της εταιρείας ΠΑΓΙΩΝ ΕΥΔΑΠ και υπάρχουν δεκάδες νεκροί, ένα μεγαλύτερο επίπεδο σοβαρότητας και υπευθυνότητας θα ήταν προτιμότερο.

Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας ΠΑΓΙΩΝ ΕΥΔΑΠ, Γιώργος Μαϊστράλης, φαίνεται ότι είναι ένας από εκείνους που πιστεύουν ή ίσως αναρωτιούνται, εάν η καταστροφική φωτιά στην Ανατολική Αττική ξεκίνησε από επίθεση… κατευθυνόμενων ενεργειακών όπλων.

Ο ίδιος ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook ένα βίντεο, το οποίο συνδέει τα πρόσφατα ραγδαία καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα, όπως πυρκαγιές, ισχυρές νεροποντές και πλημμύρες με τη θεωρία της επίθεσης από «Directed Energy Weapons –DEW», προσθέτοντας την ερώτηση «Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό;».

Μάλιστα, σε σχόλιο διαδικτυακής του φίλης, η οποία των ερωτά «Λέτε;», ο ίδιος απαντά: «Έχω δει πολλά βίντεο που με έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Υπάρχουν εικόνες με σταθμευμένα αυτοκίνητα να έχουν τουμπάρει ανάποδα από τη φωτιά. Τί είδους φωτιά μπορεί να είναι αυτή που να μπορεί να τουμπάρει αυτοκίνητα; Πως είναι δυνατόν στο αυτοκίνητο της εικόνας να έχουν λιώσει οι αλουμινένιες ζάντες (600 βαθμούς Κελσίου) και να μην έχει πάθει τίποτα η άσφαλτος μαζί με την άσπρη γραμμή 1μ. κοντά; Photoshop;»

O αντιπρόεδρος της ΕΥΔΑΠ Παγίων, οι πυρκαγιές και τα… ενεργειακά όπλα-1

Σήμερα, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτηση του στα social media, ο κ. Μαϊστράλης επανήλθε δίνοντας διευκρινίσεις για την πρώτη του τοποθέτηση, αναφέροντας: «ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ. Χθες αντιλήφθηκα από τις αναρτήσεις διαφόρων στο τοίχο των δύο δικών μου προφίλ στο ΦΒ ότι έχει προκληθεί (ή μάλλον έχει εντέχνως δημιουργηθεί) σάλος από ανάρτησή μου (κοινοποίηση video από youtube) σχετικά με την δήθεν εφαρμογή σε βάρος της πατρίδας μου περίεργων υπερόπλων κλπ κλπ.

Αυτό δεν μου κατέβηκε έτσι στο μυαλό. Το είδα να σέρνεται στο φβ, το έψαξα, είδα ότι ήταν μάλλον τρολιά, και ΤΟ ΑΝΕΔΕΙΞΑ ΜΕ ΟΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ, με στόχο να αφυπνιστούν οι τυχόν αναγνώστες μου και να μην πέσουν σε παγίδα όπως έχει γίνει με πολλά άλλα fake videos τις τελευταίες δύσκολες μέρες που έτυχαν άκριτης αντιπολιτευτικής εκμετάλλευσης. Σε κάποιο σημείο της ανάρτησής μου εξηγώ επίσης γιατί η εικόνα αποδεικνύεται μαϊμού.

Αν ακόμα κάποιοι έχουν απορίες σχετικά με το "αληθές" ή όχι της ουσίας αυτών των περίεργων βίντεο ας απευθυνθούν καλύτερα σε δημοσιογράφους που ασχολούνται ή έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με παρόμοια θέματα.

O αντιπρόεδρος της ΕΥΔΑΠ Παγίων, οι πυρκαγιές και τα… ενεργειακά όπλα-2

Έφτασε μέχρι και από τον ΣΚΑΪ να με πάρουν πριν από λίγο τηλέφωνο (υποψιάζομαι για το θέμα αυτό) και φυσικά αρνήθηκα κάθε επαφή.

Κοίτα να δεις!!! Χρόνια τώρα έχω γράψει για δεκάδες σοβαρά και τεκμηριωμένα θέματα για τα οποία κανείς δεν ενδιαφέρθηκε και όλοι ασχολήθηκαν με την τρολιά!!

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ!

ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟ ΠΙΟ ΓΟΝΙΜΟ ΛΙΠΑΣΜΑ.

ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ!».

Προσθέτοντας λίγο αργότερα πως: «Σήμερα διαπίστωσα πώς είναι να γίνεται Η ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ …»

O αντιπρόεδρος της ΕΥΔΑΠ Παγίων, οι πυρκαγιές και τα… ενεργειακά όπλα-3

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από τις «αναζητήσεις» του κ. Μαϊστράλη, η ΕΥΔΑΠ Α.Ε., μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, διευκρινίζει ότι ο κ. Γεώργιος Μαϊστράλης δεν είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ Α.Ε.

O κ. Γεώργιος Μαϊστράλης είναι Αντιπρόεδρος της Εταιρείας ΠΑΓΙΩΝ ΕΥΔΑΠ (NΠΔΔ), που αποτελεί άλλη εταιρεία και ουδεμία σχέση έχει με την ΕΥΔΑΠ Α.Ε., Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης της Αττικής, που είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή