Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο τελευταίος gentleman της americana/folk σκηνής, o Τεξανός μουσικός Josh T. Pearson στη σκηνή του Saristra Festival, για ένα και μοναδικό live λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του album «Straight Hits!». 6 μ.μ. Παλιά Βλαχάτα Σάμης, Κεφαλονιά.

• Την ομαδική έκθεση «Εικαστική Διαδρομή» παρουσιάζει το Πνευματικό Κέντρο Τσόπελα Πραμάντων στα Τζουμέρκα με επιμέρους εκθέσεις στο παλιό δημοτικό σχολείο του οικισμού Τσόπελα, σε καφενεία και εργαστήρια της περιοχής. Εως τις 17 Αυγούστου. Τσόπελα Πραμάντων, Τζουμέρκα.

• «Αρχές Αυγούστου Μέθανα 2018», ένα καινούργιο μουσικό φεστιβάλ που μόλις ξεκινάει και φιλοξενεί τη δεύτερη μέρα του τον Δημήτρη Μπάση σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια δικά του και αγαπημένα άλλων δημιουργών. Στις 9 μ.μ. Μέθανα.

• Jazz συναυλία με τίτλο «MEMENTO – orchestral experience» παρουσιάζει το Μουσικό Φεστιβάλ Χίου, με τον διεθνούς φήμης σολίστα στην τρομπέτα και στο πιάνο Sebastian Studnitzky, μια πολυσχιδή μουσική προσωπικότητα με ταλέντο να παρασύρει το κοινό στον ρυθμό του. Είσοδος ελεύθερη. Στις 9 μ.μ. Μουσείο Μαστίχας Χίου, Πυργί.

• Παραδοσιακά,ρεμπέτικα τραγούδια αλλά και δικά της από την πρόσφατη δισκογραφία περιλαμβάνει το πρόγραμμα της συναυλίας της Ελένης Τσαλιγοπούλου με τους Bogaz Musique. Στις 9 μ.μ.Τυχερό Εβρου.

• Ο Πάνος Κατσιμίχας συναντάει τον Βασίλη Καζούλη και η «Ρίτα» τη «Φανή» σε μια κεφάτη συναυλία. Μαζί τους ο Δημήτρης Καρράς. Στις 9 μ.μ. Azul Beach Bar, Χαλκούτσι.

• Η θεατρική παράσταση με τίτλο «Ζωτικός Χώρος» του Θανάση Τριαρίδη, σε σκηνοθεσία Πηγής Δημητρακοπούλου ανεβαίνει στο πλαίσιο του Loutraki Festival. Στις 9.30 μ.μ. Πάρκο Δεξαμενής, Θέατρο Παντελής Ζερβός, Λουτράκι.

• Καλεσμένη των Music Escapades, η Idra Kayne, η soul funk diva της πόλης, υπόσχεται μια μουσική βραδιά όπου το ατίθασο ροκ συνδυάζεται με την ανεμελιά της χορευτικής ποπ. Στις 9 μ.μ. 5/8. ΚΠΙΣΝ, Λεωφ. Συγγρού 364.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή