Τα δύσκολα έρχονται…

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των ομάδων μας σε επίσημα και φιλικά έδειξαν σε μεγάλο βαθμό τις δυνατότητές τους, αλλά και το τι μπορούμε να προσδοκούμε στο μέλλον. Η άνετη πρόκριση του ΠΑΟΚ και οι αποκλεισμοί, στις λεπτομέρειες, του Ατρομήτου και του Αστέρα δεν δικαιολογούν την όποια αισιοδοξία, προσπάθησαν να περάσουν οι επικοινωνιακοί μηχανισμοί.

Η ελβετική ομάδα έχει χάσει κατά πολύ την ισχύ της και δεν έχει καμία σχέση με το συγκρότημα,που πριν από λίγα χρόνια είχε εκπλήξει την Ευρώπη. Οσον αφορά τις Ντιναμό Μπρεστ και Χιμπέρνιαν, μία πρόκριση εις βάρος τους δεν θα αποτελούσε επιτυχία.

Στην εβδομάδα που μας έρχεται, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός δίνουν τις πραγματικές δύσκολες εξετάσεις τους. Σέλτικ, Σπαρτάκ Μόσχας αποτελούν υψηλά εμπόδια για τους «Δικεφάλους». Οσο για τη Λουκέρνη, μπορεί να μη… φοβίζει ως όνομα, αλλά ο Ολυμπιακός δείχνει ακόμα ανέτοιμος και αποδυναμωμένος σε έμψυχο υλικό, σε σχέση με παλαιότερες περιόδους.

Ολα τα παραπάνω ήταν αναμενόμενα, καθώς ως είθισται ο σχεδιασμός των ομάδων, ακόμα κι αυτών που ήξεραν πως θα έπαιζαν νωρίς το ευρωπαϊκό τους μέλλον, δεν έγινε ώστε να είχαν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές τους και να είχαν κλείσει τις… τρύπες. Οχι γιατί δεν τις γνώριζαν, αλλά επειδή προσπαθούν πλέον να βρουν παίκτες σε «τιμή ευκαιρίας». Αποτέλεσμα είτε να μη βρίσκουν είτε αυτούς που βρήκαν να μην είναι καλύτεροι αυτών που είχαν και έδιωξαν, λόγω ακριβών συμβολαίων…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή