Νέο Suzuki Jimny από 16.270 ευρώ στην Ελλάδα

Νέο Suzuki Jimny από 16.270 ευρώ στην Ελλάδα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Το πολυαναμενόμενο τετρακίνητο αυθεντικό off-roader, το οποίο για περισσότερο από 40 χρόνια παραμένει πρωταγωνιστής στην κατηγορία των 4×4 οχημάτων, επιστρέφει με ανανεωμένο χαρακτήρα, ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση και αυξημένες επιδόσεις.

 
Από το Σεπτέμβριο ξεκινάει η διάθεση του νέου Suzuki Jimny στην Ελλάδα, ενώ η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει τη δυνατότητα να το προπαραγγείλει ο υποψήφιος αγοραστής.
 
Από τότε που το πρώτο Jimny έκανε το ντεμπούτο του τον Απρίλιο του 1970, άλλαξε τους όρους της κατηγορίας των 4×4. Σήμερα, μετρώντας ήδη 3 γενιές, η ομάδα ανάπτυξης της Suzuki είχε να αντιμετωπίσει μια πολύ σημαντική πρόκληση. Είκοσι χρόνια μετά την τελευταία αλλαγή του μοντέλου το 1998, το νέο Jimny 4ης γενιάς, έρχεται ακόμα πιο ελκυστικό από ποτέ σε κάθε του λεπτομέρεια, από τις εκτός δρόμου επιδόσεις έως τον σχεδιασμό και τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας.
 
H τιμή εκκίνησης της βασικής έκδοσης GL 16.270 ευρώ, η οποία διαθέτει και κορυφαίο βασικό εξοπλισμό.
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή