ΚΙΝΑΛ: Οι ποινικές ευθύνες θα αναζητηθούν από την Δικαιοσύνη

ΚΙΝΑΛ: Οι ποινικές ευθύνες θα αναζητηθούν από την Δικαιοσύνη

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η προσπάθεια επικοινωνιακού αποπροσανατολισμού και αυτοαθώωσης δείχνει το χάσμα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με την πραγματικότητα», σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης και υπογραμμίζει ότι «οι ποινικές ευθύνες θα αναζητηθούν από την Δικαιοσύνη, η οποία πρέπει να κάνει τη δουλειά της απερίσπαστη».

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» αναφερόμενος στις διαχρονικές ευθύνες ως προς την αυθαίρετη δόμηση σημείωσε ότι χρειάζεται θεσμική λειτουργία και νέα νοοτροπία, στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την πολιτική προστασία, πρόσθεσε όμως ότι η δόμηση των προηγούμενων δεκαετιών, και η καταστροφή της προηγούμενης εβδομάδας είναι δυο διαφορετικά θέματα.

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Πολάκη, ο Παύλος Χρηστίδης σημείωσε: «έχει διαπράξει ύβρη με όσα είπε και το γνωρίζει. Μιλάει για να διχάσει, να ρίξει δηλητήριο, να αποσπάσει την προσοχή από τις ευθύνες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» και πρόσθεσε ότι «η Δημοκρατική και προοδευτική παράδοση του τόπου δεν χωράει στυγνούς προπαγανδιστές, σαν τον κ. Πολάκη. Όσο ο κ. Τσίπρας τον κρατάει στη θέση του, ταυτίζεται»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής υποστηρίζει ότι «η μεταγωγή Κουφοντίνα είναι μια προκλητική απόφαση, με κύριο στόχο την αλλαγή ατζέντας στη δημόσια συζήτηση».

Τέλος για τους στόχους του Κινήματος Αλλαγής στις εκλογές τόνισε: «αυτοπροσδιοριζόμαστε πολιτικά, απέναντι στην συντήρηση που εκφράζουν ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ΝΔ. Θέλουμε να απελευθερώσουμε και να ενώσουμε τους Έλληνες» και επισήμανε ότι «η σύγκρουση με τις αιτίες της κρίσης απαιτεί ισχυρή λαϊκή εντολή. Αυτήν θέλουμε για να συμβάλουμε στην ανάκαμψη της πατρίδας μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή