Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Eνα πρόγραμμα με πολλές καλλιτεχνικές συνεργασίες στο Φεστιβάλ Λουτρακίου, όπως η σημερινή συναυλία των Χρήστου Θηβαίου και Χρήστου Νινιού. Στις 9.30 μ.μ. Θέατρο «Νότης Περιγιάλης», Αγ. Θεόδωροι.

• Μόλις εγκαινιάστηκεη έκθεση ζωγραφικής του Γιάννη Χρηστάκου «Προσωπικές Χαρτογραφήσεις», που αντλεί στοιχεία από αρχιτεκτονικά σχέδια, αστικούς χάρτες, δορυφορικές εικόνες της Γης, δαντέλες, σωματικές αρτηρίες. Εως 2/9. Αίθουσα Τέχνης – Κήπος του Λαού, Κέρκυρα.

• Στο πλαίσιο του «Poros Arts Festival, ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του σε μια συναυλία που μοιάζει με θεατρική παράσταση. Νεώριο Πόρου, στις 9 μ.μ.

• Την έκθεση του Σεντρίκ Μπουτελιέ παρουσιάζει η γκαλερί Καπόπουλος στην Πάτμο, με έργα ψηφιακές φωτογραφικές συνθέσεις που τυπώνει σε αλουμίνιο και εμπλουτίζει με κολάζ, σχέδια, υδατογραφίες. Χώρα Πάτμου.

• Την έκθεση «Μateria Prima» της Ελλης Χρυσίδου παρουσιάζει ο χώρος τέχνης «Ωχρα Μπλε». Μύρινα, Λήμνος.

• Στο κέντρο εικαστικών τεχνών του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών «AnnexM» παρουσιάζεται η έκθεση «Ο τελευταίος αναγνώστης», με βίντεο, εγκαταστάσεις και αναγνώσεις κειμένων. Εως 16/9. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Δύο εξαιρετικοί ερμηνευτές βρίσκονται μαζί, σε μια μοναδική συνάντηση: ο Γιώργος Νταλάρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας περιοδεύουν ανά την Ελλάδα. Ανακτορούπολη Παγγαίου. 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή