Επιστροφή του Ουίλιαμ Χάτσερ στον ΠΑΟΚ

Επιστροφή του Ουίλιαμ Χάτσερ στον ΠΑΟΚ

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο μεταγραφές σε διάστημα 48 ωρών ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ και η δεύτερη αφορά την επιστροφή του Αμερικανού Ουίλιαμ Χάτσερ, ύστερα από τρία χρόνια. Ο 34χρονος γκαρντ υπέγραψε διετές συμβόλαιο, ενώ είχε φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ την περίοδο 2015-16, έχοντας μέσο όρο 13 πόντους και 4 ασίστ. Πέρυσι, ο Χάτσερ έπαιξε στην ιταλική Σάσαρι (9,5 π., 2 ασ.) και προτιμήθηκε από τον τεχνικό Ηλία Παπαθεοδώρου γιατί έχει εμπειρία από την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος. Παίκτης του «Δικεφάλου του Βορρά» έγινε και ο Ανγκολέζος σέντερ (27 χρ., 2,11) Γιανίκ Μορέιρα.

• Πέντε ξένους παίκτες διαθέτει ο Πανιώνιος, που προχώρησε σε διπλή μεταγραφή Αμερικανών γκαρντ και κάλυψε τις θέσεις της περιφερειακής γραμμής. Οι «κυανέρυθροι» συμφώνησαν με τον γκαρντ Νταβιόν Μπέρι (27 χρ., 1,93) και τον πλέι μέικερ Κάσεϊ Χιλ (24 χρ., 1,95). Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Σταύρος Αλευρογιάννης, παρά τη φημολογία που υπήρξε μετά τη συμφωνία του Βαγγέλη Σακελλαρίου με τον Παναθηναϊκό, υλοποιεί, μαζί με τον τεχνικό Θανάση Σκουρτόπουλο, τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο νεοφώτιστος στην Α1 κατηγορία Χολαργός ολοκλήρωσε την εξάδα των ξένων παικτών του με την απόκτηση του Νιγηριανού σέντερ Ντάνι Αγκμπελέσε (28 χρ., 2,06).

• Ο Κολοσσός προτίμησε, επίσης, παίκτη που έχει προϋπηρεσία στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως είναι ο Ιβάν Ασκα (28 χρ.) που παίζει και στις δύο θέσεις των ψηλών, ενώ έχει αγωνιστεί στον Ικαρο Καλλιθέας (2013-14) και στον ΠΑΟΚ (2017), και πέρυσι αγωνίστηκε στη Νανσί (μ.ό. 10,8 π., 5,6 ριμπ.). Τον τέταρτο ξένο του ρόστερ του, τον 30χρονο γκαρντ Τζέρι Σμιθ (30 χρ., 1,88), ανακοίνωσε ο Ηφαιστος Λήμνου.

• Στον Αρη θα συνεργαστούν ο προπονητής Βαγγέλης Αγγέλου και ο 24χρονος γιος του, Γιώργος, που αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ και αποτελεί την τελευταία μεταγραφή των «κιτρίνων» και πέρυσι ήταν παίκτης του Περιστερίου.

• Τη 14η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων κατέλαβε η ελληνική ομάδα, αλλά απέφυγε τον υποβιβασμό επειδή η ΕΟΚ έχει αναλάβει τη φιλοξενία της επόμενης διοργάνωσης, το καλοκαίρι του 2019.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή