ΟΑΚΑ και νέος γύρος διαμάχης στον ΠΑΟ

ΟΑΚΑ και νέος γύρος διαμάχης στον ΠΑΟ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοταχώς για το ΟΑΚΑ οδεύει ο Παναθηναϊκός, μιας και δεν έγινε καμία συμβιβαστική κίνηση της τελευταίας στιγμής για να γεφυρωθεί το χάσμα στις σχέσεις ΠΑΕ και Ερασιτέχνη. Το σημερινό ραντεβού στελεχών της ΠΑΕ με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ δεν θα έχει πλέον βασικό αντικείμενο τη ρύθμιση των χρεών (περίπου 1,1 εκατ. ευρώ) από την πενταετία 2008-13, αλλά τη συμφωνία για τη χρήση του Ολυμπιακού Σταδίου.

Oπως τονίζει η ΠΑΕ, «η απόφαση ελήφθη αναγκαστικά, κατόπιν της ανοίκειας συμπεριφοράς της διοίκησης του Ερασιτέχνη, η οποία έδιωξε την ομάδα από την ιστορική έδρα της Λεωφόρου με εξώδικη καταγγελία στις 3-8-2018, όπου ζήτησε να απομακρυνθούμε από το γήπεδο και να της παραδώσουμε τα κλειδιά. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη παραβίασε το συμβόλαιο, παραβίασε τον νόμο και κάθε κανόνα ηθικής. Για την παράλογη αυτή συμπεριφορά προσφεύγουμε στη Δικαιοσύνη. Ωστόσο, επειδή τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει και κινδύνευε η ομάδα να βρεθεί εκτός πρωταθλήματος και Κυπέλλου, έπρεπε στον φάκελο συμμετοχής να δηλωθεί κύρια και αναπληρωματική έδρα. Ελπίζουμε όταν η διοίκηση του Ερασιτέχνη σκεφθεί με ψυχραιμία και όχι υπό την επήρεια προσωπικών αδυναμιών, να επανέλθει στη λογική και να καταλάβει το ολέθριο για την ιστορία της ομάδας λάθος της».

Ο Ερασιτέχνης απάντησε σε σκληρό ύφος, κατηγορώντας την ΠΑΕ για αντιπαναθηναϊκό μένος επειδή προτιμά να πληρώσει τα χρέη στο ΟΑΚΑ αντί να δώσει λιγότερα χρήματα στον Ερασιτέχνη. «Οποια έδρα κι αν δηλωθεί, εκείνοι δύσκολα θα μπορούν να πάνε στο γήπεδο» ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

• Ο Ινσούα ενημερώθηκε ότι θα φύγει μόνο αν πληρώσει η Λας Πάλμας τη ρήτρα του 1,5 εκατ. ευρώ, που θα μοιραστεί ισόποσα σε Παναθηναϊκό και Ουντινέζε.

• Προσφυγή για οφειλές 280.000 ευρώ κατέθεσε ο Ρέις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή