Serena Williams: Η δημόσια εξομολόγησή της για την επιλόχεια κατάθλιψη

Serena Williams: Η δημόσια εξομολόγησή της για την επιλόχεια κατάθλιψη

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια δημόσια εξομολόγηση σχετικά με την επιλόχεια κατάθλιψη και τις επιδόσεις της στο κορτ έκανε η διάσημη τενίστρια Serena Williams.

Έπειτα από τη βαρύτερη ήττα στην καριέρα της με 6-1, 6-0 από την Κόντα στο τουρνουά Mubadala Silicon Valley Classic σε μόλις 52 λεπτά, η Αμερικανίδα τενίστρια έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στον λογαριασμό της στο Ιnstagram, σχετικά με όσα την προβληματίζουν αυτή την περίοδο.

«Η προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν εύκολη για μένα. Όχι μόνο έπρεπε να αποδεχθώ ορισμένα δύσκολα πράγματα σε προσωπικό επίπεδο αλλά δεν ήμουν σε καλή διάθεση. Κυρίως ένιωθα ότι δεν είμαι καλή μητέρα» έγραψε η κάτοχος 23 τίτλων grand slam, που γέννησε το πρώτο της παιδί τον Σεπτέμβριο του 2017.

«Διάβασα για επιλόχια συναισθήματα που μπορούν να κρατήσουν έως και 3 χρόνια αν δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα. Μου αρέσει να μιλάω. Συζητώντας με τη μητέρα μου, τις αδερφές μου, τους φίλους μου κατάλαβα ότι τα συναισθήματά μου είναι τελείως φυσιολογικά. Είναι φυσιολογικό να νιώθω ότι δεν κάνω αρκετά πράγματα για το παιδί μου» ανέφερε η 36χρονη τενίστρια.

Η Williams θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλες τις μητέρες καταλήγοντας: «Προπονούμαι σκληρά και προσπαθώ να είμαι η καλύτερη αθλήτρια που μπορώ. Ωστόσο αυτό σημαίνει ότι παρά ότι είμαι κάθε μέρα δίπλα στην κόρη μου αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι μαζί της όσο θα ήθελα. Πολές μαμάδες αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα. Είτε στο σπίτι είτε εργαζόμενες, η αναζήτηση της ισορροπίας με τα παιδιά είναι μια πραγματική τέχνη. Εσείς είστε οι πραγματικές ηρωίδες. Σας λέω: αν έχετε μια δύσκολη ημέρα ή εβδομάδα είναι ΟΚ, το ίδιο περνάω κι εγώ».

Serena Williams: Η δημόσια εξομολόγησή της για την επιλόχεια κατάθλιψη-1

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή