Στον Γαστρονόμο Αυγούστου οι καλύτερες συνταγές μας

Στον Γαστρονόμο Αυγούστου οι καλύτερες συνταγές μας

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυκλοφορεί την Κυριακή, 12/08, με την Καθημερινή.

Η κουζίνα του Αιγαίου 

Αυθεντικές νοστιμιές από ντόπιους μάγειρες Τήνος, Σαντορίνη, Σίφνος, Μύκονος, Κίμωλος, Σκύρος, Λέσβος, Κρήτη και δεκάδες άλλα νησιά πρωταγωνιστούν σε ενα αφιέρωμα – έκπληξη, βουτιά στο ελληνικό καλοκαίρι! Συνταγές, προϊοντα και ιστορίες από τη συναρπαστική θερινή γαστρονομία μας.

Στον Γαστρονόμο Αυγούστου οι καλύτερες συνταγές μας-1

Καλοκαιρινό αφιέρωμα 

23 νησιά και 45 χαρακτηριστικές τοπικές συνταγές στοιχειοθετούν το αφιέρωμα του Αυγούστου και χαρτογραφούν έως ένα σημείο τη γαστρονομία του Αιγαίου.


Στον Γαστρονόμο Αυγούστου οι καλύτερες συνταγές μας-2

Λίγο πριν τον τρύγο… 

Η Νένα Ισμυρνόγλου ετοιμάζει νοστιμιές με σταφύλια όπως η σταφυλάδα με λάιμ και λουίζα, μαρμελάδα με τζίντζερ και λεμόνι, σε σαλάτα με νιώτικο κεφαλοτύρι και σε μπρουσκέτες με ξινομυζήθρα και γαλοπούλα.


Στον Γαστρονόμο Αυγούστου οι καλύτερες συνταγές μας-3

Καθημερινά μαγειρέματα 

Οι σεφ του Γαστρονόμου ετοίμασαν το συνταγολόγιο του Αυγούστου δίνοντάς μας γρήγορες συνταγές για όλη την οικογένεια. Στη φωτογραφία: Μπαρμπούνια με σάλτσα αντσούγιας και τα ψαρομπίφτεκια με φυστικοβούτυρο.


Στον Γαστρονόμο Αυγούστου οι καλύτερες συνταγές μας-4

Στο ζαχαροπλαστείο 

Γρανίτες στο πι & φι. Με γεύση καφέ, σοκολάτα και άρωμα εσπεριδοειδών, με γάλα και καρύδα, με σοκολάτα γάλακτος και με λουίζα. Πρωτότυπες και δροσιστικές οι γρανίτες τρώγονται ή πίνονται στο λεπτό.

Την Κυριακή, 12/08, με την Καθημερινή της Κυριακής

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή