Στην Αθήνα βρίσκεται ξανά από χθες ο Πιεμπονγκσάντ

Στην Αθήνα βρίσκεται ξανά από χθες ο Πιεμπονγκσάντ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, προκειμένου να έχει μια σειρά επαφών για την αγοραπωλησία της ΠΑΕ, με πολύ πιθανή μια νέα συνάντησή του με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Κρίσιμο σημείο για την πρόοδο των διαπραγματεύσεων θα είναι η υλοποίηση της δέσμευσης του κ. Αλαφούζου για την κάλυψη της ΑΜΚ που είναι σε εξέλιξη, όπως και η αλλαγή του άρθρου 10 του καταστατικού από την έκτακτη Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ στις 22 Αυγούστου, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την αγορά μετοχών από επενδυτές που δεν είναι πολίτες χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Το ΟΑΚΑ

Με την άμεση καταβολή 100.000 ευρώ και άλλων 95.000 ευρώ με την υπογραφή της σύμβασης, ανοίγει ο δρόμος για τη θυελλώδη επιστροφή του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, μετά τη ρήξη που προέκυψε με τον Ερασιτέχνη.

Το ποσό αυτό αφορά σε ληξιπρόθεσμο χρέος από σχετική ρύθμιση που είχε γίνει και δεν περιλαμβάνεται στο μεγάλο κομμάτι της οφειλής από τη χρήση της πενταετίας 2008-13, που είναι λίγο μεγαλύτερο από ένα εκατ. ευρώ. Το ποσό αυτό θα εξοφληθεί σε δόσεις των 40.000 ευρώ στην επόμενη διετία.

Η ρύθμιση της συνολικής οφειλής του Παναθηναϊκού προς το ΟΑΚΑ ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για την υπογραφή νέας σύμβασης η οποία προβλέπει την καταβολή 200 χιλ. ευρώ ως ενοίκιο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ποσό που είναι μικρότερο απ’ αυτό που πληρώνει η ΑΕΚ (272.000 ευρώ) για τη χρήση του ίδιου γηπέδου λόγω του ότι οι «πράσινοι» δεν έχουν ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Παίρνει Παντελάκη

Οι ιατρικές εξετάσεις απομένουν για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «πράσινους» ο Νώντας Παντελάκης. Ο 23χρονος στόπερ είχε 67 συμμετοχές και έξι γκολ τα τελευταία δύο χρόνια με τον Κισσαμικό. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της βοσνιακής Κρούπα, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον 23χρονο επιθετικό Ελβίρ Κόλιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή